Inventech Menu
Dutch

Veelzijdige NIR Food Analyzer

Bruins Instruments

De FoodCheck meet alle belangrijke parameters van alle soorten vlees, vleesproducten en zuivelproducten binnen één meting, zoals gehakt van alle diersoorten, worsten, salami, worstdeeg en verschillende soorten kaas, yoghurt, kwark, ijs en meer. Met het optionele reflectiedeel kan de FoodCheck ook allerlei gemalen producten, poeders en specerijen meten, zoals meel, griesmeel, melk, weipoeder en specerijen. Dit maakt de FoodCheck tot het meest veelzijdige instrument in de wereld van NIR Food Analyzers. Het gepatenteerde monochromatorsysteem dat alle producten van Bruins Instruments kenmerkt, geeft binnen slechts enkele ogenblikken zeer accurate informatie over het gehalte water, proteïne, vet, koolhydraten, droge stof, collageen, as en andere parameters.

Met de verzegelde roestvrijstalen behuizing kan de FoodCheck worden gebruikt als laboratoriuminstrument of direct in de productie. De draaiende monsterschaal geeft u altijd betrouwbare resultaten van een representatief monster. Het gebruik van normale petrischalen maakt het mogelijk om kosteneffectief te werken zonder dat u ervoor hoeft te waken dat er glas in de productie komt. De intuïtieve software en een groot touchscreen maken de FoodCheck gemakkelijk te gebruiken en met de netwerkoptie kunnen gegevens rechtstreeks naar elk werkstation worden overgebracht.

Belangrijkste voordelen
Meting in slechts enkele ogenblikken
Kant-en-klare kalibratiemethoden
Golflengtebereik 730 - 1100 nm (vlees en zuivel) & 1400-2500 nm (gemalen producten)
Gepatenteerde monochromator-techniek (hoge precisie en robuustheid)
Gemakkelijk in gebruik
Meer informatie

Vraag hier meteen de folder aan van de FoodCheck! Wilt u liever dat onze specialisten spectroscopie telefonisch uw vragen beantwoorden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0162 460404. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de beste oplossing voor uw applicatie. 

Direct informatie ontvangen
Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.