Inventech Menu
Dutch

Partners

Samen delen we kennis, ervaring en expertise

Wij leveren analyse instrumenten van gerenommeerde merken die al vele jaren wereldwijd bekend zijn. Door de expertise van onze partners en training die zij onze Service Engineers geven profiteert u van een breed kennisnetwerk met kwalitatief hoogstaande producten die lokaal gericht worden toegepast op uw applicatie.

Nabij Infrarood (NIR) analyse

      ITPhotonics ontwikkelt spectrofotometers onder de merknaam Polispec. De Polispec analyzers zorgen voor snelle, niet-destructieve metingen en zijn zowel draagbaar als in-line verkrijgbaar. ITPhotonics onderscheidt zich van andere aanbieders door een groot aanbod van kant-en-klare kalibratiecurves voor een verscheidenheid aan toepassingen.

 

 

Full range UV-VIS-NIR spectrometers en spectroradiometers

Thermo scientific dichtheidsmeters      Spectral Evolution ontwikkelt full range UV-VIS-NIR spectrometers en spectroradiometers, die wereldwijd worden ingezet voor veel uiteenlopende laboratorium- en veldopdrachten.

On-site NIR analyse

NIR radiospectrometers     

Met de MicroNIR™ Spectrometers van Viavi bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. Deze kleinste NIR analyser is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor routine metingen, zowel kwantitatief als kwalitatief, in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm.

In-line refractie-index (RI) en Brix meting

      Refractiemeters waarmee u nauwkeurig de concentratie (%-gewicht), vloeistofdichtheid (% droge stof), Refractie-index (R.I.) of Brix in vloeistof meet. De brix meting van Atago is toepasbaar in uiteenlopende industrieën voor productherkenning, -samenstelling en bepaling van productzuiverheid. Wij vertellen u graag meer over de refractometers van Atago.

Deeltjesgrootte analyse

      Met de differentiële sedimentatietechniek (DCS) van CPS Disk Centrifuge meet u nauwkeurig deeltjesgrootte in suspensies en emulsies. Betrouwbare analyse van deeltjes (0.002 tot 75 micron) met zeer hoge resolutie en gevoeligheid. Lees meer over deze nauwkeurige deeltjesgrootte analyse

Stofemissie en –immissie metingen

      In het assortiment van Durag vindt u analyzers voor elke stofapplicatie en budget een oplossing. Ook met hoge gevoeligheid lage stofconcentraties meten, zowel kwantitatief (mg/m3) als kwalitatief. Analyzers voor uiteenlopende applicaties met diverse meetprincipes; optisch, tribo-elektrisch, ß-straling en extractief.

Deeltjeskarakterisering

Microtrac-total-solutions-particle-characterization      Dynamische beeldanalyse (DIA, Dynamic Image Analysis) is de meest recente en geavanceerde deeltjeskarakteriseringstechniek die op grote schaal wordt toegepast. Deze techniek heeft een hoge resolutie waarmee verschillende grootte en vorm parameters worden gemeten. Maar de kleinste deeltjesafmeting, de dikte (T), kan alleen met de gepatenteerde 3D techniek van Microtrac gemeten worden.

Viscositeitsanalyse

Viscometers      Betrouwbare viscositeitsmeters voor in-line en at-line applicaties, ook onder hoge druk en bij hoge temperaturen. Met deze onderhoudsvrije meters van Sofraser meet u de dynamische viscositeit en wordt ook de kinematische viscositeit berekend. Het meten van de viscositeit met de analyzers van Sofraser is eenvoudig in te zetten in uiteenlopende industrieën. 

Zuurstof-, gas- en vloeistofanalyse

zuurstof concentraties meten     

Breed inzetbare analyzers van Teledyne Instruments om snel en flexibel de zuurstofconcentratie te bepalen. Geschikt voor gebruik in veilige zone, ATEX omgeving en beschikbaar als in-line, extractieve of draagbare zuurstofanalyzer. De in-line O2-analyzers van Teledyne meten zuurstofconcentraties middels diverse technieken

 

Vocht- en dichtheidsanalyse

Vochtsensor TEWS       Met de gepatenteerde Microgolf resonantie technologie van TEWS meet u het vochtgehalte onafhankelijk van de afmetingen, kleur, bulkdichtheid en massa. De unieke sensor meet het vocht in vaste stoffen zowel aan de oppervlakte als in de kern van het product, op het laboratorium, at-line maar ook in-line. Lees meer over de mogelijkheden van een in-line vochtmeting

Deeltjesanalyse van mengsels

Logo EOS deeltjeskarkaterisering

 

EOS levert de unieke CLASSIZER™ ONE op basis van door SPES gepatenteerde technologie voor de classificatie, analyse en telling van deeltjesmengsels in heterogene vloeistoffen.

Instapmodel vocht meten

  Als toonaangevende fabrikant van thermogravimetrische analytische instrumenten blinkt Precisa uit met een uitgebreid assortiment vochtanalysatoren. Precisa-analysatoren zijn onmisbare basisinstrumenten voor efficiënte metingen en nauwkeurige resultaten. Zwitserse perfectie en betrouwbaarheid.

Multivariabele software analyse

  De KAX Group maakt chemometrie eenvoudig door gebruiksvriendelijke, intuïtieve software te ontwikkelen die zowel door beginners als door experts kan worden gebruikt. VEKTOR-DIRECTEUR; ontwikkeld met eindgebruikers in gedachten en door eindgebruikers.

Neem contact met ons op voor het product dat u wenst te meten. We vertellen u direct of we u van dienst kunnen zijn.

Partners

Samen delen we kennis, ervaring en expertise, die we graag met u delen!