Inventech Menu
Dutch

Partners

Samen delen we kennis, ervaring en expertise

Wij leveren analyse instrumenten van gerenommeerde merken die al vele jaren wereldwijd bekend zijn. Door de expertise van onze partners en training die zij onze Service Engineers geven profiteert u van een breed kennisnetwerk met kwalitatief hoogstaande producten die lokaal gericht worden toegepast op uw applicatie.

Nabij Infrarood (NIR) analyse

      ITPhotonics ontwikkelt spectrofotometers onder de merknaam Polispec. De Polispec analyzers zorgen voor snelle, niet-destructieve metingen en zijn zowel draagbaar als in-line verkrijgbaar. ITPhotonics onderscheidt zich van andere aanbieders door een groot aanbod van kant-en-klare kalibratiecurves voor een verscheidenheid aan toepassingen.

 

 

Full range UV-VIS-NIR spectrometers en spectroradiometers

Thermo scientific dichtheidsmeters      Spectral Evolution ontwikkelt full range UV-VIS-NIR spectrometers en spectroradiometers, die wereldwijd worden ingezet voor veel uiteenlopende laboratorium- en veldopdrachten.

In-line en routine NIR analyse

NIR radiospectrometers     

Met de MicroNIR™ Spectrometers van Viavi bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. Deze kleinste NIR analyser is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor routine metingen of in-line procesinspectie, zowel kwantitatief als kwalitatief, in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm.

In-line refractie-index (RI) en Brix meting

      Refractiemeters waarmee u nauwkeurig de concentratie (%-gewicht), vloeistofdichtheid (% droge stof), Refractie-index (R.I.) of Brix in vloeistof meet. De brix meting van Atago is toepasbaar in uiteenlopende industrieën voor productherkenning, -samenstelling en bepaling van productzuiverheid. Wij vertellen u graag meer over de refractometers van Atago.

Deeltjesgrootte analyse

      Met de differentiële sedimentatietechniek (DCS) van CPS Disk Centrifuge meet u nauwkeurig deeltjesgrootte in suspensies en emulsies. Betrouwbare analyse van deeltjes (0.002 tot 75 micron) met zeer hoge resolutie en gevoeligheid. Lees meer over deze nauwkeurige deeltjesgrootte analyse

Stofemissie en –immissie metingen

      In het assortiment van Durag vindt u analysers voor elke stofapplicatie en budget een oplossing. Ook met hoge gevoeligheid lage stofconcentraties meten, zowel kwantitatief (mg/m3) als kwalitatief. Analysers voor uiteenlopende applicaties met diverse meetprincipes; optisch, tribo-elektrisch, ß-straling en extractief.

Zeer snelle meting van voedingsmiddelen, zoals granen, zaden, pasta's en pulp

     

De robuuste NIR-analyseapparaten en hoge resolutie UV-VIS-NIR-spectrofotometers van Bruins Instruments geven producenten in de voedingsmiddelen-, vlees- en landbouwindustrie in slechts 60 seconden en in één meting inzicht in parameters als vocht, proteïne, olie, zetmeel, vezels, gluten, zeleny, amylose en vele andere variabelen afhankelijk van het aangeboden product. Kant- en-klare kallibratiemodellen worden meegeleverd; u kunt direct aan de slag.

Deeltjeskarakterisering

Microtrac-total-solutions-particle-characterization      De instrumenten van Microtrac maken het meten van deeltjes in zowel vloeibare als vaste stoffen mogelijk met Laserdefractie (LD). Bij hoge deeltjesconcentratie wordt in vloeistoffen met Dynamische lichtverstrooiing (DLS) gemeten. Met de gepatenteerde 3D techniek meet u zelfs de kleinste vorm parameter in vaste deeltjes met behulp van dynamische beeldanalyse. Lees hier mee over DIA-technologie (Dynamic image analysis) die wordt ingezet om alle vormparameters in beeld te krijgen. 

Viscositeitsanalyse

Viscometers      Betrouwbare viscositeitsmeters voor in-line en at-line applicaties, ook onder hoge druk en bij hoge temperaturen. Met deze onderhoudsvrije meters van Sofraser meet u de dynamische viscositeit en wordt ook de kinematische viscositeit berekend. Het meten van de viscositeit met de analyzers van Sofraser is eenvoudig in te zetten in uiteenlopende industrieën. 

Zuurstof-, gas- en vloeistofanalyse

zuurstof concentraties meten     

Breed inzetbare analysers van Teledyne Instruments om snel en flexibel de zuurstofconcentratie te bepalen. Geschikt voor gebruik in veilige zone, ATEX omgeving en beschikbaar als in-line, extractieve of draagbare zuurstofanalyser. De in-line O2-analysers van Teledyne meten zuurstofconcentraties middels diverse technieken; Elektrochemisch, paramagnetisch, zirconiumoxide en TDLAS

Vocht- en dichtheidsanalyse

Vochtsensor TEWS       Met de gepatenteerde Microgolf resonantie technologie van TEWS meet u het vochtgehalte onafhankelijk van de afmetingen, kleur, bulkdichtheid en massa. De unieke sensor meet het vocht in vaste stoffen zowel aan de oppervlakte als in de kern van het product, op het laboratorium, at-line maar ook in-line. Lees meer over de mogelijkheden van een in-line vochtmeting

Neem contact met ons op voor het product dat u wenst te meten. We vertellen u direct of we u van dienst kunnen zijn.

Partners

Samen delen we kennis, ervaring en expertise, die we graag met u delen!