Inventech Menu
Dutch

Identificatie

Voeding

Bij het vervaardigen van voedingsproducten wordt gebruikt gemaakt van ingangscontrole van grondstoffen (raw material identification of RMID) om te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan kwaliteit en veiligheid. Dat zorgt voor meer of complexere metingen. Dezelfde metingen leveren organisaties ook weer winst op in het productieproces. Zo bespaart u mogelijk scrap, voorkomt u product recalls en rework (grondstoffen en energie).

Een veel voorkomende applicatie is het inline meten van de homogeniteit in mengsels van vaste stoffen, waarvoor de draadloze (PAT W of roterende) NIR analyser veelal wordt gebruikt. De NIR methode is betrouwbaar en veel sneller dan een chemische bepaling. Wij bieden een compleet pakket aan draagbare Vis/NIR analysers, handheld NIR analysers en online NIR analysers voor niet-destructieve identificatie van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Onze product managers adviseren u graag over het juiste analyse instrument voor uw applicatie.

Verbeter de kwaliteit van uw voedingsproduct en de efficiëntie van uw proces

Het identificeren van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten leveren voedingsproducenten winst op in productkwaliteit en maken het proces kostenefficiënt.

Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen
NIR analyse in een handomdraai

NIR analyse in een handomdraai

Viavi

Met de handheld MicroNIR spectrometers van Viavi identificeert u snel en eenvoudig uw product, real-time analyse in elke omgeving.

Product bekijken
In-line NIR analyse

In-line NIR analyse

Viavi

De in-line spectrometers van Viavi geven u een betrouwbaar real-time resultaat in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm.

Product bekijken
Snelle en flexibele NIR analyse

Snelle en flexibele NIR analyse

ASD

Nauwkeurig en met breed spectraal bereik (full-range 350-2500nm) meerdere producteigenschappen meten in vaste stoffen, poeders en vloeistoffen.

Product bekijken
Draagbare full-range NIR spectroradiometer

Draagbare full-range NIR spectroradiometer

ASD

De Fieldspec is een full-range spectroradiometer, het ideale instrument voor uw onderzoek. Veldspectroscopie snel en eenvoudig op elke gewenst plek.

Product bekijken
Handheld full-range spectrometer

Handheld full-range spectrometer

ASD

Snelle en nauwkeurige NIR analyse op elke gewenste locatie. Eenvoudig in gebruik door ingebouwde GPS en lichtgewicht batterijen.

Product bekijken

Complexe datasets snel, gemakkelijk en nauwkeurig analyseren

CAMO

Unscrambler® van CAMO geeft u meer inzicht in uw data en zorgt ervoor dat u de ROI in product(kwaliteit) en proces verhoogt

Product bekijken