Inventech Menu
Dutch

Stof

Voeding

Bedrijven die voedingsmiddelen vervaardigen zoals melkpoeder, hebben te maken met wettelijke eisen op het gebied van emissie.  Stofmetingen worden ingezet om binnen de emissie richtlijnen van de productielocatie te blijven, maar ook om te voorkomen dat stofontwikkeling de continuïteit van het proces verstoort.  

Een veel voorkomende applicatie in de voedingsindustrie is het bewaken van stoffilters middels het tribo elektrische principe. Een eenvoudige en continue meting van stof in een (open) ruimte of rookgaskanaal zorgt ervoor dat stoffilters tijdig kunnen worden vervangen. Is een vol continue meting of monitoring vereist, dan hebben wij ook daarvoor een passende oplossing. Onze analyzers voldoen aan de laatste normen en standaarden, zijn uitvoerbaar als ATEX variant en met diverse opties gericht op uw proces. Voor meer informatie neemt u contact op met onze product managers.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen wanneer het gaat om emissie?

Inventech Benelux biedt een ruim assortiment aan analysers welke voldoen aan de laatste normen en standaarden.

Flowmeting

Durag

Meet de gassnelheid in een kanaal op basis van verschildruk of door middel van het Ultrasoon meetprincipe met de robuuste analyzers van Durag.

Product bekijken

Tribo-elektrische stofmonitor

Durag

Met de Tribo-elektrische stofmonitoren van Durag bewaakt u continu de stofdoorslag in een (droog)rookgaskanaal bijvoorbeeld na een stoffilter.

Product bekijken

Optische meting met laser of licht

Durag

Meet continu de laagste stofconcentraties, zowel kwantitatief (mg/m3) als kwalitatief (%), met optische stofanalyzers van Durag.

Product bekijken

Extractieve stofmeting

Durag

Kies voor een extractieve stofmeting wanneer de procesomstandigheden niet geschikt zijn voor een in-situ meting. Sample name uit proces of omgeving.

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen