Innovatieve analyse met hyperspectrale sensor
HeadwallMet deze hyperspectrale sensoren kunnen voedingsproducenten hun grondstoffen, halffabricaten en eindproducten snel, eenvoudig en real-time inspecteren en analyseren. Deze compacte sensor biedt een spectraal bereik van 400 nm tot 1000 nm, waardoor het mogelijk is om gedetailleerde spectrale informatie te verkrijgen over uw voedingsproducten, van vochtmetingen tot detectie van verontreinigingen of kwaliteitsverschillen. Denk bijvoorbeeld aan brood, vis, vlees, gevogelte en kruiden en specerijen. De MV.C VNIR maakt het eenvoudig om zowel kwantitatieve als kwalitatieve metingen uit te voeren in verschillende productiefasen.
De sensor kan geïntegreerd worden in productieprocessen en is compatibel met de perClass Mira Software voor geavanceerde machine learning-analyse oftewel het maakt het gemakkelijk om snel betrouwbare kalibraties op te zetten. De perClass Mira software maakt het mogelijk om real-time gegevens te verkrijgen voor toepassingen zoals voedselveiligheid, sortering, en kwaliteitscontrole. De sensor is geschikt voor zowel laboratorium- als in-line toepassingen, en biedt betrouwbare en reproduceerbare resultaten. De perClass Mira Stage, een scanningsopstelling die speciaal is ontworpen om complexe processen en samenstellingen in real-time te analyseren, is eveneens geschikt voor gebruik met dit instrument.
Belangrijkste voordelen
Ontdek hoe onze hyperspectrale sensoren uw productieprocessen kunnen verbeteren! Download de brochure en leer hoe u snel en eenvoudig real-time inspecties en analyses kunt uitvoeren voor optimale voedselveiligheid, kwaliteitscontrole en sortering. Maak kennis met de mogelijkheden van de MV.C VNIR sensor en de krachtige perClass Mira Software.
Direct informatie ontvangenPDF downloads
Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om de samenstelling van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van voedingsproducten op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Naast een weergave van de samenstelling (eiwitten, vetten, koolhydraten, vocht) wordt NIR ook gebruikt worden om complexe kwaliteitseigenschappen zoals textuur en sensorische eigenschappen te kunnen garanderen.
Heeft u interesse in onze dienstverlening?
Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.