Inventech Menu
Dutch

Over ons

Wie wij zijn

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Wij vergroten uw impact by measuring.

Download onze brochures onderaan deze pagina. 

brochureafbeeldingklein.png

Benieuwd welk analyse instrument uw proces kan optimaliseren?

Onze product specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste analyse techniek voor uw applicatie en geven advies specifiek gericht op uw proces, omgeving en industrie. Samen met onze service engineers zorgen zij ervoor dat uw analyse instrument naadloos aansluit op uw proces. De service engineers van onze VCA-gecertificeerde Service afdeling staan voor u klaar om hun specialistische kennis te delen door middel van installatie, training en onderhoud. 

Onze missie en visie

Missie

Wij helpen organisaties om de kwaliteit van hun producten significant te verbeteren en ze duurzaam, efficiënt en kostenbesparend te produceren.

Visie

Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak zijn we een betrouwbare (kennis)partner voor onze klanten in de laboratorium- en procesindustrie. We helpen klanten bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken en het vergroten van hun (duurzame) impact, veelal op meerdere fronten tegelijkertijd.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie