Inventech Benelux Menu

Over ons

Wie wij zijn

Wij zijn leverancier van geavanceerde analyse instrumenten die weten wat u wilt meten. Ons brede pakket, met zowel  laboratorium als (in-line)proces analyse instrumenten, biedt veel mogelijkheden voor uiteenlopende applicaties en industrieën. De analyse instrumenten die we leveren zijn van gerenommeerde merken die wereldwijd worden ingezet om processen zo efficiënt mogelijk te optimaliseren.

Benieuwd welk analyse instrument uw proces kan optimaliseren?

Onze productspecialisten helpen u bij het vinden van de juiste analyse techniek voor uw applicatie en geven advies specifiek gericht op uw proces, omgeving en industrie. Samen met onze service engineers zorgen zij ervoor dat uw analyse instrument naadloos aansluit op uw proces. De service engineers van onze VCA-gecertificeerde Service afdeling staan voor u klaar om hun specialistische kennis te delen doormiddel van installatie, training en onderhoud. 

Onze missie en visie

Inventech Benelux is de brug tussen bedrijven in uiteenlopende industrieën met een applicatievraagstuk en fabrikanten van geavanceerde analyseapparatuur. In nauw overleg met de klant en de leverancier gaan we op zoek naar het juiste analyse instrument dat meet wat de klant wil weten. Wij zetten het belang van de klant altijd centraal en streven daarbij naar zo gunstig mogelijke condities, waarbij de kwaliteit van de geleverde producten en diensten altijd gewaarborgd blijft.

Behalve aan onze klantgerichtheid hechten wij ook veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met onze klanten en fabrikanten. Tevredenheid van onze klant speelt daarbij een doorslaggevende rol. Continu werken aan een optimale klanttevredenheid is voor ons geen doel op zich, maar een logisch gevolg van de professionele inzet van alle medewerkers van Inventech Benelux.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie