Snelle en Draadloze NIR Analyse
ViaviMet de handheld MicroNIR spectrometers van Viavi kunnen voedingsproducenten grondstoffen, halffabricaten en eindproducten snel, eenvoudig en real-time identificeren en kwantificeren. Deze spectrometer is compact en draadloos en heeft een spectraal bereik van 950 nm tot 1650 nm. Of u nu een kwantitatieve of kwalitatieve meting wenst te doen van uw voedingsproducten, de spectrometers van Viavi maken het u gemakkelijk.
De kleine spectrometer maakt draadloos verbinding met een tablet-pc en diverse opties maken de NIR meting geschikt voor reflectie-, transmissie en transflectiemeting; in het lab, handheld en er is tevens een in-line versie processensor beschikbaar (PAT-U).
Vraag onze product managers naar additionele software voor het eenvoudig bestrijden van voedselfraude.
Belangrijkste voordelen
Voor meer informatie download u hier de brochure van de MicroNIR OnSite-W.
Direct informatie ontvangenTijdens dit webinar leert u meer over de mogelijkheden van NIR in het algemeen en de prestaties van de MicroNIR OnSite-W in het bijzonder voor verschillende applicaties.
Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van diervoeders op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Typische NIR-analyses in diervoeding zijn vocht, ruw vet, ruw eiwit, ruw as, ruwe celstof en droge stof. In dit webinar krijgt u de handvatten om een juiste keuze te maken voor het soort NIR-instrument.
Met de compacte MicroNIR™ Spectrometers van Viavi bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. De kleine NIR analyzers zijn uitgerust met WiFi-connectiviteit. Diverse opties maken de MicroNIR spectrometers geschikt voor reflectie, transmissie en transflectie metingen; op het laboratorium, handheld (draadloos) en als online processensor (PAT). MicroNIR maakt gebruik van de slijtvaste, lineaire filtertechniek. Dat maakt deze NIR-spectrometers goedkoper,
Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om de samenstelling van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van voedingsproducten op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Naast een weergave van de samenstelling (eiwitten, vetten, koolhydraten, vocht) wordt NIR ook gebruikt worden om complexe kwaliteitseigenschappen zoals textuur en sensorische eigenschappen te kunnen garanderen.
Heeft u interesse in onze dienstverlening?
Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.