Inventech Menu

Accurate en snelle NIR-meting van granen, gemalen producten en pasta’s

Bruins Instruments

De Agricheck Plus is een snelle en accurate NIR-analyzer voor de meting van alle soorten granen en oliehoudende zaden. In tegenstelling tot de Agricheck is de Agricheck Plus ook in staat om gemalen producten en pasta’s te meten met de aanvullende reflectiecel, denk bijvoorbeeld aan meel, tarwezemelen, sojabonenmeel, sojabonencake, zonnebloemmaaltijd, suikerbietenpulp, pindacake, luzerne en verschillende soorten diervoeders.

Binnen slechts enkele ogenblikken meet u met de Agricheck Plus met de gepatenteerde monochromator zeer accuraat parameters als vocht, proteïne, olie, zetmeel, vezels, gluten, amylose en bijvoorbeeld FFA. De robuuste AgriCheck Plus is gecertificeerd voor graanhandel in veel landen ter wereld. De intuïtieve software en een groot touchscreen maken de analyzer gemakkelijk in gebruik.

Belangrijkste voordelen
Meting in slechts enkele ogenblikken
Kant-en-klare kalibratiemethoden
Golflengtebereik 730 - 1100 nm (granen) & 1400 - 2500 nm (gemalen producten)
Gepatenteerde monochromator-techniek (hoge precisie en robuustheid)
Gemakkelijk in gebruik
Meer informatie

Download direct uw folder van de AgriCheck Plus! Onze specialist in spectroscopie beantwoordt ook graag al uw vragen over de beste (NIR)-oplossing voor uw applicatie.  

Direct informatie ontvangen
Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Vul onderstaande gegevens in om meer informatie te ontvangen, op het e-mailadres ontvangt u een e-mail met de bijbehorende informatie.