Inventech Menu
Dutch

Complexe datasets snel, gemakkelijk en nauwkeurig analyseren

CAMO

Complexe metingen bevatten vaak een schat aan informatie. De meeste daarvan zijn niet te onderscheiden met het menselijk oog. Bij het vergelijken van Nabij-Infrarood spectra kunt u wel verschillen ontdekken, ermee rekenen kan echter erg complex zijn zónder de juiste wiskundige modellen.

Unscrambler® van CAMO geeft u een uitgebreide set om wiskundige modellen op te zetten en zo grote en complexe datasets snel, gemakkelijk en nauwkeurig te analyseren. De analyse met Unscrambler® levert een hoogwaardig rekenmodel voor kwantitatieve of kwalitatieve toepassingen. Unscrambler kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld ASD (de Vis/NIR software Indigo Pro)en Viavi (MicroNIR ™ Pro), maar ook met chromatografiesoftware.

Unscrambler® van CAMO geeft u meer inzicht in uw data en zorgt ervoor dat u de ROI in productontwikkeling, procescontrole, kwaliteitscontrole en R&D verhoogt. Unscrambler® geeft u een beter inzicht in processen door multivariate analyse en maakt optimalisatie van productontwikkeling mogelijk; een hogere opbrengst, verbeterde productkwaliteit, lagere kosten en een verkorte time-to-market. Tot slot maakt de Unscrambler® een vroege foutdetectie mogelijk waardoor verspilling en systeemuitval verminderen.

Belangrijkste voordelen
Krachtige multivariate analyse met een uitgebreid assortiment multivariate regressie-, voorspellings- en classificatiemethoden, statistische tests, informatieve visualisatie en gebruiksvriendelijke transformatiemogelijkheden om snel en eenvoudig wiskundige modellen op te zetten voor uw routinematige analyses
Geen uitgebreide statistische achtergrond of kennis nodig
Duidelijke weergave van statistische resultaten en eenvoudige navigatie
Volledige gebruiksvriendelijke datatransformatieset om meer informatie te extraheren uit uw data en deze sneller beschikbaar te hebben.
Plug-ins voor specifieke methoden en bestandsindelingen bieden flexibiliteit om aan de behoeften van elke branche te voldoen. Hiermee bent u verzekerd van een waardevaste investering.
Meer informatie

Vraag hier de folder aan van de Unscrambler® van CAMO of neem contact op met een van onze product managers voor meer informatie.  

Direct informatie ontvangen
Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.