Inventech Menu
Dutch

Snelle NIR-analyse van granen

Bruins Instruments

De AgriCheck is een snelle en accurate NIR-analyzer voor de meting van alle soorten granen zoals tarwe, durum, gerst, maïs, sojabonen, bruine rijst, gemalen rijst, ruwe rijst, haver, rogge, triticale en sorghum. Binnen slechts enkele ogenblikken geeft de Agricheck  zeer betrouwbaar inzicht in de hoeveelheid vocht, proteïne, olie, zetmeel, vezels, gluten, zeleny, amylose, FFA en vele andere parameters.

Het instrument met de gepatenteerde monochromator wordt gekenmerkt door hoge precisie en robuustheid. De AgriCheck is gecertificeerd voor graanhandel in veel verschillende landen. De intuïtieve software en een groot touchscreen maken de analyzer gemakkelijk te gebruiken. De operator hoeft alleen maar het product te selecteren en het monster in de trechter te vullen. Wenst u naast granen ook oliehoudende zaden, pulp en pasta’s te meten? Daarvoor ontwikkelde Bruins Instruments de AgriCheck Plus.

 

Belangrijkste voordelen
Meting in enkele ogenblikken
Gemakkelijk in gebruik
Golflengtebereik 730- 1100 nm
Kant-en-klare kalibratiemethoden
Meer informatie

Wenst u meer informatie over de AgriCheck? Vraagt u dan hier de folder aan. Ook telefonisch beantwoorden wij graag al uw vragen.

 

Direct informatie ontvangen
Snelle, accurate analyse van granen en oliehoudende zaden

Bekijk hier de werking van de AgriCheck van Bruins Instruments.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.