Inventech Menu
Dutch

Snelle en accurate NIR-analyzer voor droge en natte gewassen

Bruins Instruments

Net als de Agricheck is de AgriCheck XL een snelle en accurate NIR-analyzer voor de meting van alle soorten granen zoals tarwe, durum, gerst, maïs, sojabonen, bruine rijst, gemalen rijst, ruwe rijst, haver, rogge, triticale en sorghum. De AgriCheck XL heeft echter ook een schaal die het mogelijk maakt om monsters met een hoog vochtgehalte (tot 60%) te meten, zoals natte graan en groene mout. Binnen slechts enkele ogenblikken meet u met het gepatenteerde monochromatorsysteem van de AgriCheck XL zeer accuraat parameters als vocht, proteïne, olie, zetmeel, vezels, gluten, amylose en bijvoorbeeld FFA. Voor een snelle en accurate meting van de monsters met een hoog vochtgehalte is slecht een volume van 30-100 ml product nodig.

De AgriCheck XL is robuust, accuraat en gecertificeerd voor graanhandel in veel landen ter wereld. De intuïtieve software en een groot touchscreen maken de analyzer gemakkelijk in gebruik.

Belangrijkste voordelen
Meting in slechts enkele ogenblikken
Kant-en-klare kalibratiemethoden
Golflengtebereik 730 - 1100 nm
Gepatenteerde monochromator-techniek (hoge precisie en robuustheid)
Gemakkelijk in gebruik
Meer informatie

Wenst u meer informatie over de AgriCheck XL? We sturen u graag direct de folder toe. Uiteraard staan onze specialisten ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u advies te geven over de juiste analysers voor uw applicatie. 

Direct informatie ontvangen
Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.