Inventech Menu
Dutch

Deeltjeskarakterisering

Chemie

Kent u alle eigenschappen van de (nano)deeltjes in uw producten? Door de deeltjeskarakteristieken te optimaliseren bent u in staat uw (eind)product te verbeteren, kwaliteit te waarborgen en uw productieproces te optimaliseren. Elk product heeft zijn eigen karakteristieken en voor elk proces hebben wij analyse-instrumenten beschikbaar die deeltjesgrootte, -verdeling,- vorm of –lading meten.

Benieuwd wat deeltjeskarakterisering voor uw proces kan betekenen? Wij bieden een compleet pakket aan instrumenten voor deeltjeskarakterisering van nano- tot centimeter in vloeistoffen, emulsies, granulaten en poeders. Technieken zijn onder andere DIA (Dynamic Image Analysis) voor grotere deeltjes en DCS (Differentiële Centrifugale Sedimentatie) en SPES (Single Particle Extinction and Scattering) voor nanodeeltjes. Graag helpen wij u met het vinden van het juiste instrument;

Piepkleine nanodeeltjes zorgen voor een nieuwe industriële revolutie

Analyse-instrumenten zijn in dat proces onmisbaar. Ook een uitvinder of verbeteraar? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we vertellen u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Deeltjesgrootte analyse

CPS

Meet nauwkeurig deeltjesgrootteverdelingen in suspensies en emulsies. Door breed dynamisch bereik zeer geschikt voor het meten van nanodeeltjes.

Product bekijken
camsizer-online-30-illustration-3d-1248x1080.png

In-line 3D dynamische beeldanalyse

M&W Microtrac

Bij hoge snelheid alle vorm, grootte en dikte parameters van deeltjes in vaste stoffen. Met dynamische beeldanalyse (DIA) real-time in proces meten.

Product bekijken

Meet submicron én microdeeltjes in een vloeistof in hoge resolutie

EOS

In zeer hoge resolutie en gelijktijdig méér informatie over submicron- en microdeeltjes verkrijgen met de nieuwste optische techniek SPES

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen