Inventech Menu
Dutch

Continue gasanalyse

Chemie

Continue gas analysers worden voor vele applicaties ingezet voor het snel en accuraat meten van gas componenten in uw proces.  Afhankelijk van uw applicatie zijn er meerdere meetprincipes beschikbaar, zoals paramagnetisch, Infrarood (NDIR), Ultraviolet (UV), Thermische geleidbaarheid (TCD) en ook Vlam Ionisatie (FID). Het is mogelijk om deze analysers gecombineerd in een enkele modulaire behuizing te plaatsen. Het voordeel van modulaire gasanalysers is dat meerdere componenten tegelijk gemeten worden waardoor u de investeringskosten beperkt. Wanneer u de gehele gascompositie met grote nauwkeurigheid wil meten kan dat met een Proces Gas Chromatograaf. Teledyne biedt ook hiervoor passende oplossingen.

Bent u op zoek naar analyse instrumentatie om procesparameters te beheersen en controleren en daarmee uw proces te optimaliseren? Wij bieden een breed pakket aan analyse instrumenten voor het continue meten van gas, vanaf ppm niveau tot aan procentueel bereik:

Met continue gasanalyse optimaliseert u uw proces.

Onze product managers vertellen u graag welke gas analysers het meest geschikt zijn voor uw proces.

Zeer snelle, compacte gaschromatograaf

Teledyne Falcon

Compacte gaschromatograaf tot 50 keer sneller dan traditionele gaschromatografen

Product bekijken

Draagbare zuurstofanalyse

Teledyne

Meet op elk gewenste locatie eenvoudig het O₂ gehalte. Met de flexibele zuurstofanalysers van Teledyne snel een betrouwbare meting.

Product bekijken

Extractieve zuurstofanalyse

Teledyne

Snel en flexibel het O₂ gehalte bepalen. Betrouwbare zuurstofmetingen met de analyzers van Teledyne met breed bereik en uiteenlopende toepassingen.

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen