Inventech Menu
Dutch

Deeltjeskarakterisering

Voeding

Kent u alle eigenschappen van de (nano)deeltjes in uw producten? Door de deeltjeskarakteristieken te optimaliseren bent u in staat uw (eind)product te verbeteren, kwaliteit te waarborgen en uw productieproces te optimaliseren. Elk product heeft zijn eigen karakteristieken en voor elk proces hebben wij analyse-instrumenten beschikbaar die deeltjesgrootte, -verdeling,- vorm of –lading meten.

Wij bieden een compleet pakket aan instrumenten voor deeltjeskarakterisering van nano- tot centimeter in vloeistoffen, emulsies, granulaten en poeders.

Bij het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten zijn analyse-instrumenten onmisbaar.

Benieuwd wat dit analyse-instrument voor uw product en proces kan betekenen? Onze product managers adviseren u graag.

Deeltjesgrootte analyse

CPS

Meet nauwkeurig deeltjesgrootteverdelingen in suspensies en emulsies. Door breed dynamisch bereik zeer geschikt voor het meten van nanodeeltjes.

Product bekijken

De meest geavanceerde grootte- én vormmetingen in één instrument

Microtrac

Dit hybride instrument onderzoekt deeltjes met lasertechnologie (Laserdiffractie), terwijl een high speed digitale camera tegelijkertijd foto’s maakt.

Product bekijken

In-line 3D dynamische beeldanalyse

Microtrac

Bij hoge snelheid alle vorm, grootte en dikte parameters van deeltjes in vaste stoffen. Met dynamische beeldanalyse (DIA) real-time in proces meten.

Product bekijken

Meet submicron én microdeeltjes in een vloeistof in hoge resolutie

EOS

In zeer hoge resolutie en gelijktijdig méér informatie over submicron- en microdeeltjes verkrijgen met de nieuwste optische techniek SPES

Product bekijken

3D dynamische beeldanalyse

Microtrac

Meet snel en nauwkeurig alle vorm, grootte en dikte parameters om een uniek driedimensionaal beeld te krijgen van de deeltjes in uw product.

Product bekijken

Deeltjesgrootte en concentratie beheersen

Microtrac

Accuraat deeltjesgrootte meten over brede concentratiegebieden met een minimaal monstervolume met Dynamische Lichtverstrooiing (DLS).

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen