Inventech Menu
Dutch

In-line 3D dynamische beeldanalyse

M&W Microtrac

Dynamische beeldanalyse (DIA, Dynamic Image Analysis) is de meest recente en geavanceerde deeltjeskarakteriseringstechniek die op grote schaal wordt toegepast. Deze techniek heeft een hoge resolutie waarmee verschillende grootte en vorm parameters worden gemeten. Maar de kleinste deeltjesafmeting, de dikte (T), kan alleen met de gepatenteerde 3D techniek van M&W Microtrac gemeten worden.

Met de unieke 3D beeldanalyse techniek van M&W Microtrac meet u met hoge resolutie real-time alle vorm, grootte en dikte parameters van uw product. Het driedimensionale beeld dat real-time en continu van de deeltjes wordt gecreëerd geeft u belangrijke informatie over uw productieproces. In slechts enkele seconden geeft de CAMSIZER ONLINE van M&B Microtrac tot wel 32 verschillende parameters van de deeltjes weer, binnen een bereik van 0,030 tot 30 millimeter. Deze ongecompliceerde techniek is eenvoudig in gebruik en online inzetbaar binnen vele industrieën en kan aan elk industrieel controlesysteem gekoppeld worden.   

Belangrijkste voordelen

Meet met hoge snelheid en resolutie
Zeer nauwkeurig
0,030 – 30 millimeter of 0,16 - 135 millimeter meetbereik
3D analyse: alle vorm parameters meetbaar
PartAn Dynamic Image Analysis Particle Analyzers

Met de gepatenteerde 3D beeldanalyse techniek van Microtrac meet u met hoge resolutie meer dan 30 3D vorm-en grootte parameters van de deeltjes. In de Part-An lijn vindt u zowel analyse instrumenten voor het laboratorium als het proces (in-line).

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.