Inventech Menu
Dutch

3D dynamische beeldanalyse

Microtrac

Dynamische beeldanalyse (DIA, Dynamic Image Analysis) is de meest recente en geavanceerde deeltjeskarakteriseringstechniek die op grote schaal wordt toegepast. Deze techniek heeft een hoge resolutie waarmee van elk deeltje verschillende grootte en vorm parameters worden gemeten. Maar de kleinste deeltjesafmeting, de dikte (T), kan alleen met de gepatenteerde 3D techniek van Microtrac gemeten worden.

Met de unieke 3D beeldanalyse techniek van Microtrac meet u met hoge resolutie alle vorm, grootte en dikte parameters van uw product. Het driedimensionale beeld dat van de deeltjes wordt gecreëerd geeft u belangrijke informatie over uw product en productieproces.  In slechts enkele seconden geeft de PartAn van Microtrac tot wel 32 verschillende parameters van de deeltjes weer binnen een bereik van 0,035 tot 35 millimeter. Deze ongecompliceerde techniek is eenvoudig in gebruik en inzetbaar binnen laboratoria van uiteenlopende industrieën. Op het laboratorium meet u met dynamische beeldanalyse per dag meer monsters met een hogere nauwkeurigheid dan met bijvoorbeeld conventionele zeeftechnieken.

Belangrijkste voordelen
Meet met hoge snelheid en resolutie
Zeer nauwkeurig
0,035 – 35 millimeter of 0,28 - 127 millimeter meetbereik
3D analyse: alle vorm parameters meetbaar (2D: 4 - 4500 micron meetbereik)
Meer informatie

Deze 3D beeldanalyse is ook zeer geschikt voor in-line analyse. Vraag hier de brochure aan van de Microtrac Image Analysis PartAn range. 

Direct informatie ontvangen
PartAn Dynamic Image Analysis Particle Analyzers

Met de gepatenteerde 3D beeldanalyse techniek van Microtrac meet u met hoge resolutie meer dan 30 3D vorm-en grootte parameters van de deeltjes. In de Part-An lijn vindt u zowel analyse instrumenten voor het laboratorium als het proces (in-line).

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.