Inventech Menu
Dutch

Vocht

Farma

Binnen de farmaceutische industrie wordt vochtanalyse ingezet voor (inline) procesbeheersing en kwaliteitscontrole, at-line of in een laboratorium. Het meten van het vochtgehalte in uw product geeft u belangrijke kennis die u kunt gebruiken om het productieproces te optimaliseren en de kwaliteit en veiligheid van uw product te waarborgen.

Vaak gebruikt men (inline) NIR om onder andere het vochtgehalte tijdens de verschillende fasen van het productieproces te beheersen. Echter steeds meer farmaceutische bedrijven zien de voordelen van een separate vochtanalyse met de microgolfresonantie techniek. Snel en bijzonder accuraat vindt tot in de kern van (poeder)substanties en tabletten een vochtanalyse plaats. De product managers van Inventech adviseren u graag over het juiste instrument voor uw applicatie.

Steeds meer farmaceutische bedrijven maken gebruik van een separate vochtanalyse

Met de microgolfresonantie techniek vindt snel en bijzonder accuraat tot diep in de kern van (poeder)substanties en tabletten een vochtanalyse plaats. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beste analyse techniek voor uw applicatie.

In-line vocht en dichtheid meten

TEWS Elektronik

Vochtanalyse onafhankelijk van de afmeting, kleur, bulkdichtheid en massa met gepatenteerde microgolf techniek van TEWS Elektronik.

Product bekijken

Vochtanalyse op elke plek

TEWS Elektronik

Flexibele vochtanalyse onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa. Snel en accuraat het vochtgehalte meten met microgolf resonantie technologie.

Product bekijken

Programmeerbare spectrofotometrische sensor voor real-time metingen

ITPhotonics

Polispec VIS-NIT is een zeer robuuste spectrofotometrische sensor die eenvoudig worden geïntegreerd in/op elk gewenst punt van de productielijn.

Product bekijken
330_xm_moisture_analyser.png

Het perfecte instapmodel voor het meten van vocht

Precisa

Vocht meten met Zwitserse precisie met de vochtbalans van Precisa

Product bekijken

High-end NIR analyzer voor lab en real-time procesanalyse

ITPhotonics

Polispec NIR bij uitstek geschikt voor de analyse van zeer verschillende matrices; van de meest reflecterende tot de meest absorberende.

Product bekijken

Lichte spectrofotometer voor draagbare en at-line toepassingen

ITPhotonics

Bijzonder geschikt voor de analyse van macro-elementen, geheel homogene en minder homogene producten en producten in stromende vloeistoffen.   

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen