Inventech Menu
Dutch

In-line NIR analyse

Viavi

Met de MicroNIR™ Spectrometers van Viavi bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. De compacte Nabij-InfraRood analyzer is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor routine metingen, zowel kwantitatief als kwalitatief, in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm.

De draadloze in-line spectrometers van Viavi geven u een betrouwbaar real-time resultaat. De kleine analyzer is eenvoudig te installeren in uiteenlopende processen en maakt procesbeheersing zeer toegankelijk door onder andere zijn gebruiksvriendelijke software. De MicroNIR PAT-W is zeer geschikt voor draaiende mengtoepassingen. Diverse opties voor de spanningsaansluiting (USB, batterij of netvoeding) en connectiviteit (Wifi of Ethernet) maken deze kleine Nabij-Infrarood analyzer compleet. 

Deze kleinste NIR spectrometer is ook beschikbaar in een draagbare versie voor een snelle meting on-site

Belangrijkste voordelen

Compacte on-line spectrometer
Real-time resultaat
IP65 gecertificeerd
FDA 21 CFR Part 11 compliant
Multiple level user management
Meer informatie

Vraag hier de brochure aan van de MicroNIR PAT-W. De brochure van de PAT-U, sturen wij u op verzoek ook graag toe: info@inventech.nl.

Direct informatie ontvangen
NIR masterclass diervoeders

Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van diervoeders op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Typische NIR-analyses in diervoeding zijn vocht, ruw vet, ruw eiwit, ruw as, ruwe celstof en droge stof. In dit webinar krijgt u de handvatten om een juiste keuze te maken voor het soort NIR-instrument.

Webinar De spectrometers van Viavi; de MicroNIR-serie

Met de compacte MicroNIR™ Spectrometers van Viavi bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. De kleine NIR analyzers zijn uitgerust met WiFi-connectiviteit. Diverse opties maken de MicroNIR spectrometers geschikt voor reflectie, transmissie en transflectie metingen; op het laboratorium, handheld (draadloos) en als online processensor (PAT). MicroNIR maakt gebruik van de slijtvaste, lineaire filtertechniek. Dat maakt deze NIR-spectrometers goedkoper,

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.