Inventech Menu
Dutch

Vocht

Farma

Binnen de farmaceutische industrie wordt vochtanalyse ingezet voor (inline) procesbeheersing en kwaliteitscontrole, at-line of in een laboratorium. Het meten van het vochtgehalte in uw product geeft u belangrijke kennis die u kunt gebruiken om het productieproces te optimaliseren en de kwaliteit en veiligheid van uw product te waarborgen.

Vaak gebruikt men (inline) NIR om onder andere het vochtgehalte tijdens de verschillende fasen van het productieproces te beheersen. Echter steeds meer farmaceutische bedrijven zien de voordelen van een separate vochtanalyse met de microgolfresonantie techniek. Snel en bijzonder accuraat vindt tot in de kern van (poeder)substanties en tabletten een vochtanalyse plaats. De product managers van Inventech adviseren u graag over het juiste instrument voor uw applicatie.

Steeds meer farmaceutische bedrijven maken gebruik van een separate vochtanalyse

Met de microgolfresonantie techniek vindt snel en bijzonder accuraat tot diep in de kern van (poeder)substanties en tabletten een vochtanalyse plaats. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beste analyse techniek voor uw applicatie.

Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen
In-line vocht en dichtheid meten

In-line vocht en dichtheid meten

TEWS Elektronik

Vochtanalyse onafhankelijk van de afmeting, kleur, bulkdichtheid en massa met gepatenteerde microgolf techniek van TEWS Elektronik.

Product bekijken
Vochtanalyse op elke plek

Vochtanalyse op elke plek

TEWS Elektronik

Flexibele vochtanalyse onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa. Snel en accuraat het vochtgehalte meten met microgolf resonantie technologie.

Product bekijken
In-line NIR analyse

In-line NIR analyse

Viavi

De in-line spectrometers van Viavi geven u een betrouwbaar real-time resultaat in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm.

Product bekijken
Snelle en flexibele NIR analyse

Snelle en flexibele NIR analyse

ASD

Nauwkeurig en met breed spectraal bereik (full-range 350-2500nm) meerdere producteigenschappen meten in vaste stoffen, poeders en vloeistoffen.

Product bekijken
Handheld full-range spectrometer

Handheld full-range spectrometer

ASD

Snelle en nauwkeurige NIR analyse op elke gewenste locatie. Eenvoudig in gebruik door ingebouwde GPS en lichtgewicht batterijen.

Product bekijken

Complexe datasets snel, gemakkelijk en nauwkeurig analyseren

CAMO

Unscrambler® van CAMO geeft u meer inzicht in uw data en zorgt ervoor dat u de ROI in product(kwaliteit) en proces verhoogt

Product bekijken