Inventech Menu
Dutch

Zuurstof

Farma

In veel productie- en verbrandingsprocessen binnen tal van industrieën speelt zuurstof een belangrijke rol. Door de zuurstofconcentratie in uw proces te beheersen bent u in staat efficiënter en veiliger te produceren.

Een zuurstofanalyse is nodig om de zuiverheid van bepaalde gassen, zoals pure stikstof, te monitoren voor kwaliteitscontrole en procesbeheersing. Bepaalde farmaceutische producten zijn gevoelig voor zuurstof en luchtvochtigheid. Zij moeten worden beschermt met een inert gas. Bij bescherming onder inert of neutraal gas (inertiseren) wordt een bepaald volume lucht of een ander gas, vervangen door een neutraal gas. Als neutraal gas wordt meestal stikstof gekozen, maar soms ook argon of koolstofdioxide gebruikt. Het proces van inertiseren vermijdt dat een opgeslagen of verpakt product gaat oxideren en zorgt ervoor dat het product haar doeltreffendheid behoudt.

Wij bieden een breed pakket aan betrouwbare zuurstofanalyzers van Teledyne.

oor de zuurstofconcentratie in uw proces te beheersen bent u in staat efficiënter en veiliger te produceren.

Bij bescherming onder inert of neutraal gas (inertiseren) wordt een bepaald volume lucht of een ander gas, vervangen door een neutraal gas.Het proces van inertiseren vermijdt dat een opgeslagen of verpakt product gaat oxideren en zorgt ervoor dat het product haar doeltreffendheid behoudt.

Draagbare zuurstofanalyse

Teledyne

Meet op elk gewenste locatie eenvoudig het O₂ gehalte. Met de flexibele zuurstofanalysers van Teledyne snel een betrouwbare meting.

Product bekijken

Extractieve zuurstofanalyse

Teledyne

Snel en flexibel het O₂ gehalte bepalen. Betrouwbare zuurstofmetingen met de analyzers van Teledyne met breed bereik en uiteenlopende toepassingen.

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen