Inventech Menu
Dutch

Identificatie

Farma

Eén van de eerste stappen in de productie van een farmaceutisch product is de identificatie en validatie van verschillende inkomende grondstoffen. Onzuiverheden  en mislabelling in basismaterialen vormen potentiële gevaren voor de gezondheid wanneer ze gebruikt worden voor de productie van farmaceutische API's en geneesmiddelen. Er gelden dan ook zeer strenge regels voor de gebruikte grondstoffen. Identificatie en documentatie zijn daarom belangrijke voorwaarden om te kunnen voldoen aan kwaliteitseisen en andere wet- en regelgeving.

Zijn basismaterialen onzuiver of bevatten zij een verkeerde werkzame stof, dan kan dat resulteren in een lagere productieopbrengst en een grotere behoefte aan productzuivering. Met het juiste instrument waarborgt u de kwaliteit van het product en de continuïteit van uw proces.

Voor niet-destructieve identificatie van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten bieden wij een compleet pakket aan draagbare Vis/NIR analysers, handheld NIR analysers, online NIR analysers voor productinspectie. De NIR methode is betrouwbaar en veel sneller dan een chemische bepaling. Onze product managers adviseren u graag over het juiste analyse instrument voor uw applicatie.

Met het juiste analyse instrument waarborgt u de kwaliteit van het product en de continuïteit van uw proces.

Identificatie en documentatie zijn belangrijke voorwaarden om te kunnen voldoen aan kwaliteitseisen en andere wet- en regelgeving. Zijn basismaterialen onzuiver of bevatten zij een verkeerde werkzame stof, dan kan dat resulteren in een lagere productieopbrengst en een grotere behoefte aan productzuivering. Met het juiste instrument waarborgt u de kwaliteit van het product en de continuïteit van uw proces.

Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen
In-line NIR analyse

In-line NIR analyse

Viavi

De in-line spectrometers van Viavi geven u een betrouwbaar real-time resultaat in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm.

Product bekijken
NIR analyse in een handomdraai

NIR analyse in een handomdraai

Viavi

Met de handheld MicroNIR spectrometers van Viavi identificeert u snel en eenvoudig uw product, real-time analyse in elke omgeving.

Product bekijken
Snelle en flexibele NIR analyse

Snelle en flexibele NIR analyse

ASD

Nauwkeurig en met breed spectraal bereik (full-range 350-2500nm) meerdere producteigenschappen meten in vaste stoffen, poeders en vloeistoffen.

Product bekijken
Handheld full-range spectrometer

Handheld full-range spectrometer

ASD

Snelle en nauwkeurige NIR analyse op elke gewenste locatie. Eenvoudig in gebruik door ingebouwde GPS en lichtgewicht batterijen.

Product bekijken

Complexe datasets snel, gemakkelijk en nauwkeurig analyseren

CAMO

Unscrambler® van CAMO geeft u meer inzicht in uw data en zorgt ervoor dat u de ROI in product(kwaliteit) en proces verhoogt

Product bekijken