Inventech Menu
Dutch

Identificatie

Farma

Eén van de eerste stappen in de productie van een farmaceutisch product is de identificatie en validatie van verschillende inkomende grondstoffen. Onzuiverheden  en mislabelling in basismaterialen vormen potentiële gevaren voor de gezondheid wanneer ze gebruikt worden voor de productie van farmaceutische API's en geneesmiddelen. Er gelden dan ook zeer strenge regels voor de gebruikte grondstoffen. Identificatie en documentatie zijn daarom belangrijke voorwaarden om te kunnen voldoen aan kwaliteitseisen en andere wet- en regelgeving.

Zijn basismaterialen onzuiver of bevatten zij een verkeerde werkzame stof, dan kan dat resulteren in een lagere productieopbrengst en een grotere behoefte aan productzuivering. Met het juiste instrument waarborgt u de kwaliteit van het product en de continuïteit van uw proces.

Voor niet-destructieve identificatie van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten bieden wij een compleet pakket aan draagbare Vis/NIR analyzers, handheld NIR analyzers, online NIR analyzers voor productinspectie. De NIR methode is betrouwbaar en veel sneller dan een chemische bepaling. Onze product managers adviseren u graag over het juiste analys- instrument voor uw applicatie.

Met het juiste analyse-instrument waarborgt u de kwaliteit van het product en de continuïteit van uw proces.

Identificatie en documentatie zijn belangrijke voorwaarden om te kunnen voldoen aan kwaliteitseisen en andere wet- en regelgeving. Zijn basismaterialen onzuiver of bevatten zij een verkeerde werkzame stof, dan kan dat resulteren in een lagere productieopbrengst en een grotere behoefte aan productzuivering. Met het juiste instrument waarborgt u de kwaliteit van het product en de continuïteit van uw proces.

vektor-direktor-visualisation-2023.png

Vektor Direktor; software voor multivariate gegevensanalyse op hoog niveau (chemometrie)

Vektor Direktor

Chemometrie stelt u in staat om snelle en betrouwbare kwaliteitsbeslissingen te nemen op basis van kwantitatieve resultaten in seconden.

Product bekijken

High-end NIR analyzer voor lab en real-time procesanalyse

ITPhotonics

Polispec NIR bij uitstek geschikt voor de analyse van zeer verschillende matrices; van de meest reflecterende tot de meest absorberende.

Product bekijken

Lichte spectrofotometer voor draagbare en at-line toepassingen

ITPhotonics

Bijzonder geschikt voor de analyse van macro-elementen, geheel homogene en minder homogene producten en producten in stromende vloeistoffen.   

Product bekijken

Draagbare full-range NIR spectroradiometer

Spectral Evolution

Draagbare spectroscopische analyse instrumenten voor veldonderzoek en remote sensing

Product bekijken

Nieuwste en lichtste full-range spectroradiometer met hoge resolutie

Spectral Evolution

De NaturaSpec is uitermate geschikt voor remote-sensing toepassingen en in-situ veldmetingen; high-end model

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen