Inventech Menu
Dutch

Deeltjeskarakterisering

Farma

Kent u alle eigenschappen van de (nano)deeltjes in uw producten? Door de deeltjeskarakteristieken te optimaliseren bent u in staat uw (eind)product te verbeteren, kwaliteit te waarborgen en uw productieproces te optimaliseren. Elk product heeft zijn eigen karakteristieken en voor elk proces hebben wij analyse instrumenten beschikbaar die deeltjesgrootte, -verdeling,- vorm of –lading meten.

Wij bieden een compleet pakket aan instrumenten voor deeltjeskarakterisering van nano- tot centimeter in vloeistoffen, emulsies, granulaten en poeders.

Het verkleinen van de deeltjesgrootte van de werkzame stoffen en hulpstoffen speelt een belangrijke rol in de prestaties en kwaliteit van farmaceutische producten. Het beïnvloedt hun oplossing, biobeschikbaarheid, uniformiteit en stabiliteit.

Deeltjesgrootte analyse

CPS

Meet nauwkeurig deeltjesgrootteverdelingen in suspensies en emulsies. Door breed dynamisch bereik zeer geschikt voor het meten van nanodeeltjes.

Product bekijken
camsizer3d.jpg

3D dynamische beeldanalyse

Microtrac

Meet snel en nauwkeurig alle vorm, grootte en dikte parameters om een uniek driedimensionaal beeld te krijgen van de deeltjes in uw product.

Product bekijken

Meet submicron én microdeeltjes in een vloeistof in hoge resolutie

EOS

In zeer hoge resolutie en gelijktijdig méér informatie over submicron- en microdeeltjes verkrijgen met de nieuwste optische techniek SPES

Product bekijken
camsizeronline.jpg

In-line 3D dynamische beeldanalyse

Microtrac

Bij hoge snelheid alle vorm, grootte en dikte parameters van deeltjes in vaste stoffen. Met dynamische beeldanalyse (DIA) real-time in proces meten.

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen