Inventech Menu
Dutch

Bezoek ons op Solids 2019

Bezoek ons op Solids 2019

2 & 3 oktober Ahoy Rotterdam, Stand G103, Instrumentation Area

Op 2 & 3 oktober 2019 vindt Solids voor de 8e keer plaats in Rotterdam Ahoy, samen met Pumps & Valves, de vakbeurs voor de verwerking van fluids. Samen vormen deze vakbeurzen een totaal platform voor de procesindustrie. Tijdens dit tweedaagse evenement ontdekt u alle nieuwe producten, diensten en technologieën voor de bewerking, verwerking en het transport van poeder en bulk. De beurs kent een divers aanbod op het gebied van o.a. afscheiders, filters, doseer-, analyse en meetapparatuur, droogapparatuur, opslag & overslag, bulkverpakkingen en machinebouw.

Dit jaar zal de beursvloer van Solids en Pumps & Valves verbonden zijn door de Instrumentation Area. Naast analyse-instrumenten voor vaste stoffen, presenteren we dit jaar dan ook analyse instrumenten voor vloeistoffen.  

Praktische informatie

Op 2 & 3 oktober kunt u ons bezoeken van 10:00 tot 17:00 op stand G103. Wij nodigen u graag uit om eens bij te praten over onze producten en diensten.

 

Uw persoonlijke ticket

Registreer nu via deze link en ontvang uw persoonlijke ticket per e-mail. Wanneer u zich inschrijft via deze link, krijgt u gratis toegang tot Solids. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op onze stand. Tot in oktober op Solids 2019!

 

Met vriendelijke groet,

Team Inventech

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie