Inventech Menu
Dutch

Zuurstof in-situ meting uitvoeren?

Een zuurstof in-situ meting is onmisbaar in veel productie- en verbrandingsprocessen bij diverse industrieën. Inzicht in de zuurstofconcentraties geeft u de mogelijkheid om optimale waardes in uw processen na te streven en een efficiënte en veilige productieproces te waarborgen. Met een zuurstof in-situ meting bent u in staat om de zuiverheid van bepaalde gassen zoals pure stikstof, aardgas of biogas te monitoren voor kwaliteitscontrole en procesbeheersing. Daarnaast wordt een zuurstof in-situ meting toegepast om de veiligheid te monitoren bij het inertiseren.

Inventech; dé leverancier van apparaten voor een zuurstof in-situ meting

Als leverancier hebben wij een brede lijn aan superieure apparaten waarmee in u een accurate zuurstof in-situ meting uit kunt voeren. Deze apparaten van gerenommeerde merken zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën voor gebruik in allerlei industriële toepassingen. Wij leveren naast vaste installaties, ook draagbare apparaten waarmee u op elk gewenste locaties eenvoudig de zuurstofconcentraties kunt meten. Ons assortiment bestaat uit:

Snel en flexibel het O₂ gehalte bepalen.

Eenvoudig waar dan ook ter wereld het O₂ gehalte bepalen.

Met behulp van de ZrO₂ technologie beschikt u over een nauwkeurige, snelle en duurzame verbrandingscontrole.

Meet de concentratie van zuurstof en onverbrandbare componenten (CO, CH₄ of H₂).

Zuurstofdetectie m.b.v. TDL (Tunable Diode Laser) voor een stabiele werking in ruwe of gevaarlijke omgevingen.

Geschikt voor het meten van zuurstofconcentraties in een procesgas in ppm of % bereik. Uitgerust met paramagnetisch technieken of met een ZrO₂ sensor.

Ideaal om variërende zuurstofgehaltes probleemloos te meten in aardgas.

Meer weten over een zuurstof in-situ meting?

Onze product managers staan u graag te woord om al uw vragen omtrent de zuurstof in-situ meting te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons.

Contact us today

Zuurstof in-situ meting uitvoeren? | Inventech

Inventech; specialist in zuurstof in-situ metingen.