Inventech Menu
Dutch

Zuurstof

Energie & emissie

In veel productie- en verbrandingsprocessen binnen tal van industrieën speelt zuurstof een belangrijke rol. Door de zuurstofconcentratie in uw proces te beheersen worden kosten bespaard en bent u in staat efficiënter te produceren.

Een zuurstofanalyse is nodig om de zuiverheid van bepaalde gassen, zoals pure stikstof, te monitoren voor kwaliteitscontrole en procesbeheersing. Maar wordt ook ingezet om de veiligheid te monitoren bij het inertiseren, het proces waarbij het zuurstofgehalte boven een lading in een opslagtank wordt verlaagd om binnen de LEL-waarden te blijven. In verbrandingsprocessen zorgt de beheersing van de zuurstofconcentratie voor verbrandingsefficiëntie waardoor de uitstoot van schadelijke emissiegassen afneemt en kan corrosie aan de boiler worden voorkomen.

Met de kennis over deze parameter bent u in staat het O2 gehalte in uw proces te beheersen en uw proces direct aan te sturen. Wij bieden een breed pakket aan betrouwbare zuurstofanalyzers van het merk Teledyne:

Extractieve zuurstofanalyse

Teledyne

Snel en flexibel het O₂ gehalte bepalen. Betrouwbare zuurstofmetingen met de analyzers van Teledyne met breed bereik en uiteenlopende toepassingen.

Product bekijken

Draagbare zuurstofanalyse

Teledyne

Meet op elk gewenste locatie eenvoudig het O₂ gehalte. Met de flexibele zuurstofanalysers van Teledyne snel een betrouwbare meting.

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen