Inventech Menu
Dutch

Extractieve zuurstofanalyse

Teledyne

Met een on-line zuurstof analyse bent u in staat uw proces te optimaliseren. Voor het bepalen en bewaken van de zuiverheid van een gas of het beheersen van de veiligheid is een betrouwbare on-line meting cruciaal. De on-line O₂-analyzers van Teledyne meten zuurstofconcentraties middels diverse technieken; elektrochemisch en paramagnetisch en zirconiumoxide.

De INSTA TRANS is de nieuwste en meest flexibele analyzer van Teledyne. Hiermee bepaalt u binnen enkele minuten het zuurstofgehalte in uw applicatie door middel van een elektrochemische cel. De betrouwbare zuurstofanalyzer van Teledyne heeft een vrij instelbaar meetbereik van 0-10ppm en is ook eenvoudig om te zetten naar een procentuele meting (0-25%). Voor het betrouwbaar meten van zuurstof, neemt u contact op met de specialisten van Inventech.

Belangrijkste voordelen

Betrouwbaar
Bereik: ppm en procenten
Diverse meetprincipes en uitvoeringen beschikbaar
Robuust en lange levensduur sensor
ATEX gecertificeerd
Meer informatie

Download hier de brochure, Wilt u meer informatie over de in-line zuurstof analyzers van Teledyne of heeft u interesse in een test? Neem daarvoor contact met ons op via 0162-460404 of info@inventech.nl. 

Direct informatie ontvangen
Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.