Inventech Menu
Dutch

Automatische meting bij referentie-temperatuur voor ruwe aardolie applicaties

Sofraser

De optimale procescontrole bereikt u door de viscositeit te meten bij referentietemperatuur. Een correcte meting is essentieel in productieprocessen waarin (ruwe) aardolie wordt verwerkt; viscositeit beïnvloedt de opslag, handling en operationele omstandigheden. Met de Thermoset van Sofraser meet u real-time de viscositeit bij referentie temperatuur middels de resonantiefrequentie-techniek.

De automatische procesanalyzer van Sofraser heeft een geïntegreerd sampling systeem dat zorgt voor een continue meting bij referentie temperatuur. De dynamische viscositeitsmeting is direct beschikbaar en ook de kinematische viscositeit kan eenvoudig worden bepaald. Bepaling van de viscositeitsindex kan met één enkele analyzer bij twee referentietemperaturen. De Thermoset KV (kinematische viscositeit) meet ook de dichtheid; er is geen externe dichtheidsmeter nodig. 

De Thermoset van Sofraser behoudt de continuïteit van uw proces doordat de analyzer geen onderdelen heeft die onderhevig zijn aan slijtage en is uitermate geschikt voor zware processen en veeleisende omgevingen. Deze analyzer scoort het beste qua TCO in de markt.

 

Belangrijkste voordelen

Betrouwbare en nauwkeurige meting bij referentietemperatuur
(Direct) gecorreleerd aan ASTM D445
ATEX-gecertificeerd
Meet ook dichtheid en berekent kinematische viscositeit
Diverse uitvoeringen beschikbaar
Ook verkrijgbaar als in-line processensor
Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.