Inventech Menu
Dutch

Deeltjeskarakterisering

Vloeibaar

Kent u alle eigenschappen van de (nano)deeltjes in uw producten? Door de deeltjeskarakteristieken te optimaliseren bent u in staat uw (eind)product te verbeteren, kwaliteit te waarborgen en uw productieproces te optimaliseren. Elk product heeft zijn eigen karakteristieken en voor elk proces hebben wij analyse instrumenten beschikbaar die deeltjesgrootte, -verdeling,- vorm of –lading meten.

Wij bieden hoogwaardige instrumenten van de merken CPS en Microtrac voor deeltjeskarakterisering in vloeistoffen en slurries. De differentiële sedimentatie (DCS) techniek van CPS heeft een extreem hoge resolutie en kan zeer kleine (nano)deeltjes nauwkeurig meten. Microtrac maakt gebruik van dynamische lichtverstrooiing (DLS), laserdiffractie (LD) en dynamische beeldanalyse (DIA) als meetmethode en kan zowel droge deeltjes meten als deeltjes in vloeistoffen. Het bereik waarin Microtrac kan meten is veel groter maar de resolutie is lager. Microtrac kan echter ook in-line/on-line meten. 

 

Wilt u weten welk instrument voor deeltjeskarakterisering het meest geschikt is voor uw proces?

Neem dan contact op met onze product managers.

Deeltjesgrootte analyse

CPS

Meet nauwkeurig deeltjesgrootteverdelingen in suspensies en emulsies. Door breed dynamisch bereik zeer geschikt voor het meten van nanodeeltjes.

Product bekijken

Meet submicron én microdeeltjes in een vloeistof in hoge resolutie

EOS

In zeer hoge resolutie en gelijktijdig méér informatie over submicron- en microdeeltjes verkrijgen met de nieuwste optische techniek SPES

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen