Inventech Menu
Dutch

Vocht

Vast

Het meten van het vochtgehalte in uw product geeft u belangrijke kennis die u kunt gebruiken om het productieproces te optimaliseren. Met de kennis over deze parameter kunt u de kwaliteit van uw product waarborgen en verbeteren.

Binnen veel industrieën en met uiteenlopende productieprocessen wordt vochtanalyse ingezet voor proces beheersing. Energiebesparing in een droogproces is bijvoorbeeld een vaak voorkomende reden om vocht te meten in een productieproces. Ook is het bepalen van het percentage vocht in een (eind)product een belangrijke parameter voor kwaliteitscontrole at-line of in een laboratorium.

Wij bieden een breed pakket aan analyse instrumenten en onze product specialisten helpen u graag met het vinden van de juiste vochtmeting voor uw proces. 

Vochtanalyse voor procesbeheersing, energiebesparing, kwaliteitscontrole of het verbeteren van de productkwaliteit?

Een vocht analyse zorgt veelal voor winst op meerdere terreinen tegelijkertijd. Onze product managers vertellen u daar graag alles over in een persoonlijk gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op.

In-line vocht en dichtheid meten

TEWS Elektronik

Vochtanalyse onafhankelijk van de afmeting, kleur, bulkdichtheid en massa met gepatenteerde microgolf techniek van TEWS Elektronik.

Product bekijken

Vochtanalyse op elke plek

TEWS Elektronik

Flexibele vochtanalyse onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa. Snel en accuraat het vochtgehalte meten met microgolf resonantie technologie.

Product bekijken

NIR analyse in een handomdraai

Viavi

Met de handheld MicroNIR spectrometers van Viavi identificeert u snel en eenvoudig uw product, real-time analyse in elke omgeving.

Product bekijken
330_xm_moisture_analyser.png

Het perfecte instapmodel voor het meten van vocht

Precisa

Vocht meten met Zwitserse precisie met de vochtbalans van Precisa

Product bekijken

In-line NIR analyse

Viavi

De in-line spectrometers van Viavi geven u een betrouwbaar real-time resultaat in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm.

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen