Inventech Menu
Dutch

High-end NIR analyzer voor lab en real-time procesanalyse

ITPhotonics

Polispsec NIR is het meest geavanceerde instrument uit de serie. Het is een compacte en robuuste spectrofotometer, die zowel draagbaar als ook in-line verkrijgbaar is. Het high-end instrument is beschikbaar in het nabij-infrarode spectrale bereik tussen 900 en 1700 nm en presteert uitmuntend op het gebied van gevoeligheid, dynamisch bereik en signaalzuiverheid. Dat maakt Polispec NIR bij uitstek geschikt voor de analyse van de meest reflecterende tot de meest absorberende matrices. De Polispec NIRe heeft zelfs een buitengewone spectraal bereik van 930-2180 nm, zonder daarbij concessies te doen aan prestaties.

ITPhotonics ontwikkelt spectrofotometers onder de merknaam Polispec. ITPhotonics onderscheidt zich van andere aanbieders door een groot aanbod van kant-en-klare kalibratiecurves voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Belangrijkste voordelen

Bijzonder geschikt voor het meten homogene producten en producten in stromende vloeistoffen
900-1700 nm/930-2180 nm
Eenvoudige en intuïtieve software interface
Compatibel met verschillende kalibratiesuites
Behuizing van geanodiseerd aluminium
Meer informatie

Download hier de factsheet van de VIS NIRe. Wilt u eveneens de brochure ontvangen, met daarin tevens meer informatie over de VIS NIR? Stuurt u dan een berichtje naar info@inventech.nl.

Direct informatie ontvangen
NIR masterclass diervoeders

Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van diervoeders op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Typische NIR-analyses in diervoeding zijn vocht, ruw vet, ruw eiwit, ruw as, ruwe celstof en droge stof. In dit webinar krijgt u de handvatten om een juiste keuze te maken voor het soort NIR-instrument.

NIR Masterclass Voeding

Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om de samenstelling van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van voedingsproducten op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Naast een weergave van de samenstelling (eiwitten, vetten, koolhydraten, vocht) wordt NIR ook gebruikt worden om complexe kwaliteitseigenschappen zoals textuur en sensorische eigenschappen te kunnen garanderen. Detectie van fraude, waaronder de toevoeging van minderwaardige in

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.