Inventech Menu
Dutch

Vochtanalyse op elke plek

TEWS Elektronik

Een snelle en accurate analyse van het vochtgehalte in een product levert op vele vlakken winst op. Met de gepatenteerde microgolf resonantie techniek van TEWS Elektronik meet u het vochtgehalte in uw product onafhankelijk van afmeting, kleur, (bulk)dichtheid en massa.

De unieke sensor meet het vocht in vaste stoffen zowel aan de oppervlakte als in de kern van het product. Doordat verandering van kleur, dichtheid en massa van het product geen invloed hebben op de  meting is het resultaat betrouwbaar en nauwkeurig. De lichtgewicht draagbare instrumenten geven u toegang tot een snelle en accurate vochtanalyse op iedere gewenste plek. En de laboratorium analysers maken vochtanalyse voor bijvoorbeeld kwaliteitscontrole snel en toegankelijk voor uiteenlopende applicaties.

Belangrijkste voordelen
Meet onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa
Meting aan de oppervlakte en in de kern
Hoge nauwkeurigheid
Snelle en betrouwbare meting
Meer informatie

De mogelijkheden en applicaties van de TEWS vochtsensoren, voor zowel laboratorium- als procesanalyse, zijn talrijk. Download hier de brochure met een compleet overzicht van de diverse mogelijkheden van vochtanalyse met de unieke sersoren van TEWS.

Direct informatie ontvangen
Hand-held moisture measurement

Met de MW1100 van TEWS is een snelle vochtanalyse op elke plek mogelijk. De compacte en lichtgewicht draagbare analyser meet eenvoudig het vochtpercentage in uw grondstof of (eind)product. De flexibele analyser neemt u eenvoudig mee naar de opslagruimte, productieomgeving en andere locaties.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.