Inventech Menu
Dutch

In-line vocht en dichtheid meten

TEWS Elektronik

Een snelle en accurate analyse van het vochtgehalte in een product levert op vele vlakken winst op. Met de gepatenteerde microgolf resonantie techniek van TEWS Elektronik meet u het vochtgehalte in uw product onafhankelijk van afmeting, kleur, (bulk)dichtheid en massa.

De TEWS sensor meet in-line het vocht in vaste stoffen zowel aan de oppervlakte als in de kern van het product. De meting is geschikt voor uiteenlopende processen door zijn uitgebreide installatie mogelijkheden. Doordat verandering van kleur, dichtheid en massa van het product geen invloed hebben op de  meting is het resultaat betrouwbaar en nauwkeurig. In-line installatie van de vochtsensor is bijvoorbeeld mogelijk boven of onder een transportband, in een silo of in een transportbuis (eventueel als by-pass). Maar ook at-line biedt de sensor uitkomst voor uw routine controle.

Belangrijkste voordelen
Meet onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa
Meting aan de oppervlakte en in de kern
Hoge nauwkeurigheid
Snelle en betrouwbare meting
Meer informatie

De mogelijkheden en applicaties van de TEWS vochtsensoren, voor zowel laboratorium- als procesanalyse, zijn talrijk. Wij sturen u graag een brochure met een compleet overzicht van de diverse mogelijkheden van vochtanalyse met de unieke sensoren van TEWS.

 

Direct informatie ontvangen
Inline vochtanalyse in een sproeidroogproces

Eenvoudig monitoren van het vochtgehalte in uw sproeidroger met de in-line sensor van TEWS. Betrouwbare meting zonder het nemen van samples. Snelle aanpassingen in het proces voor een beter productkwaliteit.

Inline vochtanalyse van hout

Met de MW-T van TEWS is het inline meten van het vochtpercentage van bijvoorbeeld hout, karton of balen snel en eenvoudig. De sensor wordt direct op de rollerbaan gemonteerd en meet uw product direct.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.