Inventech Menu
Dutch

Kwaliteit van producten onder druk door hoge energieprijs?

Niet met een in-line vochtmeter!

Doordat de energieprijzen stijgen gaan bedrijven mogelijk op zoek naar nieuwe manieren of technieken van drogen, waardoor de kwaliteit van producten onder druk kan komen te staan. Bedrijven in onder andere de voedingsindustrie kunnen dit voorkomen met de inzet van een in-line vochtmeter. Daarmee wordt voorkomen dat er teveel of te weinig wordt gedroogd, wat kwaliteitsverlies van producten tot gevolg kan hebben. Anderzijds kan een extra energiebesparing worden gerealiseerd wanneer u met de nieuwe techniek teveel zou drogen. Kortom met een in-line vochtmeter zorgt u voor winstmaximalisatie.

Lees hier meer over de verschillende technieken voor het meten van vocht in voedingsproducten. Ook kunt u het webinar Vocht in food terugkijken dat recent heeft plaatsgevonden. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie