Inventech Menu
Dutch

Het meten van viscositeit bij anaerobe vergistingsprocessen

Inventech is specialist in het meten van viscositeit bij anaerobe vergistingsprocessen

Bij anaerobe (co)vergistingsprocessen is de kans groot dat er deeltjes/vervuiling in de procesvloeistof aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan biomassa die - afhankelijk van de soort - ook zand of aarde kan bevatten. Bij anaerobe vergisting komt ook gas vrij en zullen (gas)belletjes ontstaan. Een stabiele viscositeitsmeting die niet beschadigt door drukoverschrijding van de viscositeit, het schuren van deeltjes of hechting van chemische stoffen is dan een must. Ook dienen de prestaties van de sensor van de viscositeitsmeter niet te worden verstoord door deeltjes of bellen. Tot slot kunnen turbulenties instabiliteit veroorzaken in het te meten product, welke met een stabiele viscometer (bijvoorbeeld met een geïntegreerd stroomdempingssysteem) kunnen worden ondervangen. 

Daag uw leverancier uit met deze vijf vragen voor de juiste viscositeitsoplossing bij anaërobe vergistingsprocessen

Het is daarom belangrijk om de juiste vragen te stellen aan uw leverancier, in het bijzonder wanneer u op zoek bent naar een viscositeistmeting bij anaerobe vergisting. Lees hier de 5 vragen aan uw leverancier bij aankoop van een viscometer.

 

Viscometing bij anaerobe vergistingsprocessen

Inventech helpt u graag met de keuze voor de juiste viscositeitsmeter bij anaerobe vergistingsprocessen. Neemt u vandaag nog contact op met product manager John Heidenreich van Inventech voor meer informatie over de verschillende viscositeitsmeters met een zeer hoge gevoeligheid en stabiliteit van Sofraser.

 

Contact

Het meten van viscositeit bij anaerobe vergistingsprocessen

Neem vandaag nog contact met ons op, Inventech helpt u graag verder