Inventech Menu
Dutch

In-line viscositeit onder controle

Sofraser

Met een in-line meting bent u in staat de productiecapaciteit en kwaliteit van uw producten te verhogen. De MIVI sensor van Sofraser is een viscositeitsmeter bij resonantiefrequentie. Deze viscometers dragen zorg voor een perfecte textuur, consistentie en concentratie, zonder risico op vervuiling met bacteriën (EDEHG-gecertificeerd). Daarbij hebben ze geen bewegende delen; het instrument is daardoor veel minder kwetsbaar en vereist vrijwel geen onderhoud. U bent in staat veilig meer te produceren in een korter tijdbestek, zonder het risico op een shut-down en verlies van grondstoffen.

De MIVI analyzer van Sofraser is beschikbaar in diverse uitvoeringen met aanvullende opties. Er zijn diverse montage mogelijkheden, zoals wandmontage (in een reactor of vat), in-line (bypass) en in een meetkamer (voor kleine en flexibele leidingen). Ook kan de sensor worden geinstalleerd op bestaande flenzen van reactoren en pijpleidingen. Doordat de sensor ATEX-gecertificeerd is, onder hoge druk en bij hoge temperatuur presteert, is de meting uitermate geschikt voor zware processen en veeleisende omgevingen. 

Veelgestelde vragen en antwoorden over de procesviscositeitsmeter vindt u hier.

Belangrijkste voordelen

Betrouwbare en nauwkeurige meting onder hoge druk
Geschikt voor procestemperaturen tot 300°C
ATEX-gecertificeerd
EHEDG-gecertificeerd
CIP
Meet ook dichtheid en berekent kinematische viscositeit
Meer informatie

Wilt u meer informatie over de in-line viscositeitsmeters van Sofraser? Wij helpen u graag verder: info@inventech.nl of 0162-460404. Download hier de brochure. 

Direct informatie ontvangen
Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.