Inventech Menu
Dutch

Stofemissie

Olie & (bio)gas

Het continu meten van stofemissie is een belangrijke meting voor uw proces wanneer u moet voldoen aan wettelijke eisen op het gebied van emissie. Door het meten van stofconcentraties bent u in staat de veiligheid te bewaken en uw productieproces te beheersen en tijdig bij te sturen. Stofmetingen worden toegepast binnen uiteenlopende industrieën; van energie centrales,  raffinaderijen, tot papierproductie en melkpoederproductie. Een veel voorkomende applicatie is het bewaken van stoffilters in een proces om shut-down of zelfs stofexplosies te voorkomen.

Of het nu gaat om het meten van stofconcentraties in (open)ruimtes of in rookgas kanalen, wij hebben voor elke stofapplicatie een passende oplossing, uitvoerbaar als ATEX variant en met diverse opties gericht op uw proces. De analysers zijn gecertificeerd volgens de laatste normen en standaarden en stellen u in staat zowel technisch als commercieel de beste oplossing te selecteren voor uw proces;

Inventech heeft voor elke stofapplicatie en passende oplossing.

Wilt u weten welke? Neem contact op met onze product managers voor meer informatie.

Optische meting met laser of licht

Durag

Meet continu de laagste stofconcentraties, zowel kwantitatief (mg/m3) als kwalitatief (%), met optische stofanalyzers van Durag.

Product bekijken

Extractieve stofmeting

Durag

Kies voor een extractieve stofmeting wanneer de procesomstandigheden niet geschikt zijn voor een in-situ meting. Sample name uit proces of omgeving.

Product bekijken

Flowmeting

Durag

Meet de gassnelheid in een kanaal op basis van verschildruk of door middel van het Ultrasoon meetprincipe met de robuuste analyzers van Durag.

Product bekijken

Tribo-elektrische stofmonitor

Durag

Met de Tribo-elektrische stofmonitoren van Durag bewaakt u continu de stofdoorslag in een (droog)rookgaskanaal bijvoorbeeld na een stoffilter.

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen