Inventech Menu
Dutch

NIR spectrometers voor de landbouw en voedingsindustrie

De kleinste en meest accurate NIR spectrometers voor de agrovoedingssector

Inventech presenteert u graag haar spectrum van spectrometers die zich toeleggen op analyses in de landbouw- en voedingsindustrie. Deze oplossingen worden in alle productieketens gebruikt; in het veld door de agrariërs, bij opslagbedrijven en voedselverwerkende organisaties. De spectrometers maken het mogelijk om de controle van productieprocessen continu te verbeteren en de kwaliteit van producten te garanderen; van grondstoffen tot het eindproduct.

MicroNIR spectrometer

Draagbare en in-line spectrometers voor de landbouw- en voedingssector

Deze draagbare of in-line spectrometers voor de voedingsindustrie zijn uitgerust met geavanceerde NIR-spectrometrie. Ze kunnen worden ingezet als oplossing in de landbouw- en voedingssector bij: identificatie van grondstoffen, optimalisatie van materiaalstromen, verlaging van de kosten door analyse, bepaling van vocht, koolhydraten, zuurgraad, lactose, eiwitten, vetten, alcoholgehalten, etc. Ook worden ze gebruikt bij kwaliteitscontrole van afgewerkte producten.

NIR voor het meten van belangrijke parameters in de agro- en voedingsindustrie

De NIR oplossingen zijn geschikt voor veel bedrijven in de agrovoedingssector: denk aan zuivelproducten, vleesproducten, dier- en veevoeders, granen, meelfabrieken, laboratoria, de brouwerij-industrie, wijn, cider en alle andere bedrijven die kwaliteitscontrole vereisen.

Draadloze NIR spectrometer voor de agro- en voedingsindustrie

MicroNIR VIavi draadloos

De draadloze NIR (nabij-infrarood), compacte spectrometer van Viavi Solutions levert real-time nauwkeurige kwantitatieve en kwalitatieve voorspellende gegevens van organische materialen. 

Realtime monitoring van processen in de agro- en voedingsindustrie

 

PAT U Viavi/Inventech Benelux

PAT U                                                         PAT W (geschikt voor mengtoepassingen)

 

NIR-spectrometers worden veel gebruikt als PAT(Process Analytical Technology)-sensoren. Ze kunnen worden geïntegreerd in alle soorten processen (vast of mobiel) en maken realtime monitoring van productieprocessen in de voedingsindustrie mogelijk. Ook deze miniatuuroplossingen zijn van het merk Viavi Solutions. 

Spectrometers met kant-en-klare kalibratiemethoden voor de landbouw- en voedingsindustrie

Voor de granen, zuivel- en vleesindustrie hebben wij ook nog een aantal zeer vriendelijk geprijsde, accurate en veelzijdige NIR spectrometers in ons assortiment van het merk Bruins Instruments. Deze instrumenten kunnen zowel at-line als in het laboratorium worden gebruikt.  Uniek aan de analyzers van Bruins Instruments is dat ze worden geleverd met kant-en-klare kalibratiemethoden. Naast analyzers voor granen en (gemalen) graanproducten, zijn er ook analyzers voor vlees, vleesproducten, zuivelproducten, poeders en specerijen of een combinatie van genoemde producten.

De AgriCheck

 

De ASD LabSpec4

 

De LabSpec van ASD is ook een zeer populair instrument in ons assortiment. Naast de eerder genoemde parameters is deze spectrometer ook zeer geschikt om veranderingen in vochtniveaus detecteren bij verschillende droogtijden met zeer kleine volumes. 

Op deze pagina kunt u alle NIR instrumenten voor de agro- en voedingsindustrie nog eens bekijken. 

Contact over NIR spectrometers voor de agro- en voedingsindustrie

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste spectrometer voor uw applicatie in de agrarische of voedingsindustrie. Wilt u meer informatie over de spectrometers van Viavi of heeft u interesse in een test, neem dan contact op met onze specialist in spectroscopie en product manager Kees van der Sar via tel.nr. 0162-460404 of via email

 

Neem vandaag nog contact op met Inventech

NIR spectrometers voor de landbouw- en voedingsindustrie

Verschillende NIR spectrometers voor de landbouw- en voedingsindustrie