Inventech Menu
Dutch

Meest toonaangevende bandenproducenten maken gebruik van in-line refractometer

Juiste concentratie roestremmer van belang bij vervaardiging autobanden

Autobanden bestaan uit een complex mengsel van stoffen, de rubberformulering, met elk hun specifieke functie. Veranderingen in de concentratie van een component kunnen van invloed zijn op het gedrag van het totale mengsel en de eigenschappen van de band. Zo is het ook van belang dat de hoeveelheid coating op het staaldraad, dat wordt gebruikt ter versteviging van de band, de juiste concentratie roestremmer krijgt. 

Voor het bewaken van de concentratie van de roestremmer gebruiken de meest toonaangevende bandenproducenten ter wereld de in-line refractometer van Atago; de PRM-100α of de CM800α. Deze refractometers maken het mogelijk continue de juiste hoeveelheid roestremmer te meten, wat zorgt voor een efficiënt productieproces. Ook voorkomt het de verspilling van grondstoffen. 

Wilt u meer weten over deze in-line refractometers van Atago of heeft u interesse in een test? Neem dan contact op met Dhr. John Heidenreich, via tel.nr.: 0162-460404 of email. Inventech heeft ook dé technologie voor de autoindustrie wanneer het gaat om deeltjesgrootte en deeltjesgrootte verdeling

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie