Inventech Menu
Dutch

Controle van deeltjesgrootte- én vorm van cruciaal belang voor constante kwaliteit levensmiddelen

Controle van deeltjesgrootte- én vorm van cruciaal belang voor constante kwaliteit levensmiddelen

Suiker is een basisproducten voor levensmiddelen waar controle van de deeltjesgrootte én -vorm van cruciaal belang zijn voor een constante kwaliteit. Zeven is de traditionele testmethode voor het meten van de deeltjesgrootte van suiker. In-line 3D Dynamische Beeldanalyse biedt een bewezen alternatief voor zeven ten behoeve van suikeranalyse. Personeelskosten worden verlaagd, terwijl de kwaliteit van data en productspecificaties toenemen. Naast suiker kunt u bijvoorbeeld ook denken aan eiwitten. Bekijk hier meer informatie over de PartAn 3D.

In dit webinar wordt deze techniek vergeleken met andere technieken en toont onderzoek van de Universiteit van Hohenheim aan dat 3D Dynamische Beeldanalyse het meest representatieve beeld geeft van de deeltjes. In tegenstelling tot de meeste andere methoden meet deze techniek ook de vorm! Heeft u interesse in een test? Neem dan contact op met Product Manager Marc Steinmetz, via email of tel.nr.: 0162-460404.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie