Inventech Menu
Dutch

In-line viscositeit onder controle

Sofraser

Met een in-line meting bent u in staat de productiecapaciteit en kwaliteit van uw producten te verhogen. De MIVI sensor van Sofraser is een viscositeitsmeter bij resonantiefrequentie en de robuuste analyser heeft geen onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. De meest recente versie van deze proces analyser heeft nog meer te bieden; de dynamische viscositeit wordt gemeten én de dichtheid, waardoor ook de kinematische viscositeit kan worden bepaald. 

De MIVI analyser van Sofraser is beschikbaar in diverse uitvoeringen met aanvullende opties. Er zijn diverse montage mogelijkheden, zoals wandmontage (in een reactor of vat), in-line (bypass) en in een meetkamer (voor kleine en flexibele leidingen). Doordat de sensor ATEX-gecertificeerd is, onder hoge druk en bij hoge temperatuur presteert, is de meting uitermate geschikt voor zware processen en veeleisende omgevingen. 

Belangrijkste voordelen
Betrouwbare en nauwkeurige meting onder hoge druk
Geschikt voor procestemperaturen tot 300°C
ATEX-gecertificeerd
Meet ook dichtheid en berekent kinematische viscositeit
Meer informatie

Lees hier meer over de resultaten van de MIVI viscositeitsmeter in de voedingsindustrie en de kunststofindustrie.  Wilt u meer informatie over de in-line viscositeitsmeters van Sofraser? Wij helpen u graag verder: info@inventech.nl of 0162-460404. Download hier de brochure. 

Direct informatie ontvangen
Verhoogde productie-efficiëntie en productkwaliteit

Viscositeit speelt een sleutelrol in de ontwikkeling van de enorme aquariumvensters die Reynolds Polymer Technoloy ontwerpt en produceert, als ook in de architecturale glas- en wandelementen die zij maken; elk object vereist een specifieke viscositeit. De in-line viscositeitsmeting van Sofraser stelt het bedrijf in staat de productie-efficiëntie en kwaliteit van hun producten te verhogen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.