Inventech Menu
Dutch
atlinekoffie.png

Vochtmeting groene koffie at-line of in het lab met de microgolftechnologie

  • 100% kwaliteitscontrole voor een optimale bewaring
  • Niet-destructief / geen monstervoorbereiding
  • Bespaar tijd omdat het meetresultaat binnen een seconde beschikbaar is
  • Typische meetnauwkeurigheid +/- 0,2 – 0,3%

Voordelen van een in-line vochtmeting van groene of geroosterde koffie voor opslag en na roosteren/koelen

  • 100% kwaliteitscontrole
  • Hoge snelheid (tot 10.000 metingen/s)
  • Optimaliseer de hoeveelheid bluswater
  • Blijft binnen wettelijke grenzen
  • Typische meetnauwkeurigheid +/- 0,1 – 0,2%

 

ROI van een vochtanalyzer van TEWS voor het meten van vocht in koffie

Terugverdientijd van investering*

10-12 maanden

*volgens onze ervaring en kostenraming van onze partners.

inlinemoisturemeasurementroastedcoffee.jpg

De belangrijkste voordelen van een vochtmeting in koffie met microgolfresonantie zijn:

  • VOCHT & DICHTHEID - Meting van vocht en bulkdichtheid van de bonen in één stap.
  • HOGE NAUWKEURIGHEID - Penetratie van de productkern onafhankelijk van de kleur, de vorm of de herkomst van de bonen.
  • MAKKELIJK TE BESTUREN - Vrij van slijtage, weinig onderhoud. Eenvoudige integratie in allerlei schuine stortkokers of transportbanden.
  • HOGE SNELHEID - Onafhankelijke meting van vocht en bulkdichtheid van de bonen in één stap.

Meer informatie over het meten van vocht en dichtheid?

U kunt vocht en dichtheid tegelijkertijd meten met de analyzers van TEWS die werken volgens de microgolftechnologie. Dat heeft veel voordelen. Welke dat zijn leest u hier. 

Lees hier meer over de voordelen van het meten van vocht- én dichtheid in gemalen koffie.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Bespaar kosten op uw koffieproductie

Vochtmeting met microgolftechnologie voor lab en proces in koffie