Inventech Menu
Dutch

Identificatie

Agrarisch

In de agrarische sector vindt identificatie van grondstoffen plaats bij de productie van diervoeders (feed). Een uitgebalanceerde samenstelling van diervoeders is immers direct van invloed op de dierlijke productie, de kwaliteit van het product en de productiekosten. 

Onze analyse-instrumenten worden daarnaast ingezet om de rassen van bepaalde zaden te verbeteren en om te voorspellen wat de kwaliteit (kiemkracht, bijmenging en kleur) van het zaad is, waarop een sortering kan worden gedaan. Ook bij identificatie van het rijpingsproces van vruchten, waterbeheer (algenbloei, onderzoek naar mariene ecosystemen) vegetatie-onderzoek (identificatie van plantensoorten, plantenziekten, plantgezondheid, bladwaterstress) en bodembeheer (zoals identificatie van zware metalen, kleisoorten), zijn onze analyzers uitstekende raadgevers. 

Voor niet-destructieve identificatie van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten bieden wij een compleet pakket aan draagbare Vis/NIR analyzers, handheld NIR analyzers, online NIR analyzers voor productinspectie;  

De NIR methode is betrouwbaar en veel sneller dan een chemische bepaling.

Wij bieden een compleet pakket aan draagbare Vis/NIR analyzers, handheld NIR analyzers, online NIR analyzers voor productinspectie.

High-end NIR analyzer voor de agrarische en agro-industriële sector

ITPhotonics

Polispec NIR bij uitstek geschikt voor precisievoeding, kwaliteit van gewassen en biedt gegevens voor ontwikkeling van een correct agronomisch plan

Product bekijken

Lichte spectrofotometer voor draagbare en at-line toepassingen

ITPhotonics

Bijzonder geschikt voor de analyse van macro-elementen, geheel homogene en minder homogene producten en producten in stromende vloeistoffen.   

Product bekijken

Draagbare full-range NIR spectroradiometer

Spectral Evolution

Draagbare spectroscopische analyse instrumenten voor veldonderzoek en remote sensing

Product bekijken

Nieuwste en lichtste full-range spectroradiometer met hoge resolutie

Spectral Evolution

De NaturaSpec is uitermate geschikt voor remote-sensing toepassingen en in-situ veldmetingen; high-end model

Product bekijken
vektor-direktor-visualisation-2023.png

Vektor Direktor; software voor multivariate gegevensanalyse op hoog niveau (chemometrie)

Vektor Direktor

Chemometrie stelt u in staat om snelle en betrouwbare kwaliteitsbeslissingen te nemen op basis van kwantitatieve resultaten in seconden.

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen