Inventech Menu
Dutch

Identificatie

Agrarisch

In de agrarische sector vindt identificatie van grondstoffen voornamelijk plaats bij de productie van diervoeders (feed). Een uitgebalanceerde samenstelling van diervoeders is immers direct van invloed op de dierlijke productie, de kwaliteit van het product en de productiekosten.

Onze analyse instrumenten worden daarnaast ingezet om de rassen van bepaalde zaden te verbeteren en ook bij identificatie van het rijpingsproces van vruchten zijn (een aantal van) onze analysers uitstekende raadgevers. Kortom: met het juiste instrument waarborgt u de kwaliteit van het product en de continuïteit van uw proces.

Voor niet-destructieve identificatie van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten bieden wij een compleet pakket aan draagbare Vis/NIR analysers, handheld NIR analysers, online NIR analysers voor productinspectie;  

De NIR methode is betrouwbaar en veel sneller dan een chemische bepaling.

Wij bieden een compleet pakket aan draagbare Vis/NIR analysers, handheld NIR analysers, online NIR analysers voor productinspectie.

Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen
In-line NIR analyse

In-line NIR analyse

Viavi

De in-line spectrometers van Viavi geven u een betrouwbaar real-time resultaat in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm.

Product bekijken
NIR analyse in een handomdraai

NIR analyse in een handomdraai

Viavi

Met de handheld MicroNIR spectrometers van Viavi identificeert u snel en eenvoudig uw product, real-time analyse in elke omgeving.

Product bekijken
Draagbare full-range NIR spectroradiometer

Draagbare full-range NIR spectroradiometer

ASD

De Fieldspec is een full-range spectroradiometer, het ideale instrument voor uw onderzoek. Veldspectroscopie snel en eenvoudig op elke gewenst plek.

Product bekijken
Snelle en flexibele NIR analyse

Snelle en flexibele NIR analyse

ASD

Nauwkeurig en met breed spectraal bereik (full-range 350-2500nm) meerdere producteigenschappen meten in vaste stoffen, poeders en vloeistoffen.

Product bekijken
Handheld full-range spectrometer

Handheld full-range spectrometer

ASD

Snelle en nauwkeurige NIR analyse op elke gewenste locatie. Eenvoudig in gebruik door ingebouwde GPS en lichtgewicht batterijen.

Product bekijken

Complexe datasets snel, gemakkelijk en nauwkeurig analyseren

CAMO

Unscrambler® van CAMO geeft u meer inzicht in uw data en zorgt ervoor dat u de ROI in product(kwaliteit) en proces verhoogt

Product bekijken