Inventech Menu
Dutch

Assortiment zuurstofconcentratie in-situ meting

Bij Inventech zijn wij volledig gericht op het leveren van moderne meetinstrumenten die onze klanten in staat stellen om te kunnen meten wat zij willen meten. Dankzij de ervaring en kennis die wij hebben opgedaan bij uiteenlopende vraagstukken, industrieën en applicaties, begrijpen wij als geen ander waar uw behoeftes liggen. Met de focus op maximale dienstverlening richting onze klanten, hebben we ons instrumentenassortiment rondom een zuurstofconcentratie in-situ meting, zorgvuldig samengesteld om u te kunnen voorzien in allerlei situaties. Kwaliteit en betrouwbaarheid is leidend in ons assortiment. Daarom leveren wij voor een zuurstofconcentratie in-situ meting uitsluitend instrumenten van gerenommeerde merken. 

Een greep uit ons assortiment:

Complete en robuuste in-situ gasanalyser. Meet in-situ zowel O₂ als COₑ. Zeer geschikt voor zware processen met hoge temperaturen in veeleisende omgevingen (ATEX gecertificeerd).

Zeer stabiele meting dankzij de Tunable Diode Laser (TDL). Kan toegepast worden om diverse gassen te meten buitenom de zuurstofconcentratie. ATEX gecertificeerd.

Uitermate geschikt voor zware en agressieve processen in instabiele omgevingen. Compleet systeem. Beveiligde remote interface toegankelijk via de smartphone applicatie.

Meer informatie over zuurstofconcentratie in-situ meetinstrumenten?

Onze productspecialisten (uiteraard VCA-gecertificeerd) staan tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden of om u te voorzien van passend advies over de zuurstofconcentratie in-situ analyers. Dankzij de juiste know-how en ervaring zijn zij als geen ander in staat om te doorgronden welke oplossingen het beste aansluiten op uw processen, omgeving en industrie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op.

Zuurstofconcentratie in-situ meting uitvoeren?

Inventech staat voor u klaar.