Inventech Menu
Dutch

Vocht meten bulkgoed

Inventech is dé specialist op het gebied van vochtmetingen in bulkgoed. Bulkgoed zijn goederen die niet per stuk worden verpakt en geladen zoals containers, pallets of dozen maar los in het ruim van een schip, of in een vrachtwagen of wagon worden gestort.

Wanneer een vochtmeter uitgerust is met een lange steekpen, kan het vochtgehalte in bulkgoederen goed worden gemeten. Een vochtmeter met een lange steekpen gebruikt men voornamelijk bij het controleren van opslagcondities. Bij de keuze van een vochtmeter moet goed rekening worden gehouden met het oppervlak of soort materiaal waarvoor de vochtmeter gebruikt wordt. Voor elke type vochtmeting heeft Inventech de juiste vochtmeter beschikbaar. Uiteraard ook voor bulkgoed!

Het meten van het vochtgehalte in uw product geeft u belangrijke kennis en inzichten die u kunt gebruiken om processen nog verder te optimaliseren.

Met de kennis over de parameter vocht in uw product kunt u de kwaliteit van uw product waarborgen en steeds verder verbeteren. Dit is ook zeker van toepassing wanneer we het hebben over het meten van vocht in bulkgoed.

Binnen veel industrieën en in uiteenlopende productieprocessen worden onze vochtanalyse oplossingen ingezet voor procesbeheersing.  Energiebesparing in een droogproces is bijvoorbeeld een vaak voorkomende reden om vocht te meten in een proces. Ook is het bepalen van het percentage vocht in een (eind)product zoals bulkgoed een belangrijke parameter voor kwaliteitscontrole at-line of in een laboratorium.

Inventech biedt een breed pakket aan analyse instrumenten. Onze product specialisten helpen u graag met het vinden van de juiste vochtmeting voor uw bulkgoed!

Bekijk al onze vochtanalyse oplossingen.

Vocht meten in bulkgoed? Goed geregeld door Inventech!

Inventech Benelux is al sinds 2001 actief als vertegenwoordiger van diverse geavanceerde meetinstrumenten waarmee onder andere vocht gemeten kan worden in bulkgoed. Deze meetinstrumenten zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals TEWS Elektronik, Viavi en ASD (een merk van Malvern Panalytical).

Als full-service leverancier verzorgen wij het traject van vocht meten binnen bulkgoed van A tot Z en kunt u bij ons terecht voor advies, installatie, kalibratie en technisch onderhoud.

Interesse in onze dienstverlening rondom het vocht meten in bulkgoed?

De product managers van Inventech beschikken over de juiste expertise en ervaring om in elke situatie en applicatie te voorzien van passende oplossingen voor het meten van vocht in bulkgoed.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten!

Neem contact op met onze specialisten!

Vocht meten bulkgoed, meer weten?

Specialist vocht meten bulkgoed: Inventech