Inventech Menu
Dutch

Vocht meten met de microgolfresonantie techniek in zetmeel en zetmeelderivaten

Een snelle en accurate analyse van het vochtgehalte in een product levert op vele vlakken winst op. Met de gepatenteerde microgolf resonantie techniek van TEWS meet u het vochtgehalte in zetmeel en zetmeelderivaten onafhankelijk van afmeting, kleur, (bulk)dichtheid en massa.

De TEWS sensor meet in-line het vocht in zetmeel(derivaten) zowel aan de oppervlakte als in de kern van het product. De meting is geschikt voor uiteenlopende processen door zijn uitgebreide installatie mogelijkheden. Doordat verandering van kleur, dichtheid en massa van het product geen invloed hebben op de  meting is het resultaat betrouwbaar en nauwkeurig. In-line installatie van de vochtsensor is bijvoorbeeld mogelijk boven of onder een transportband, in een silo of in een transportbuis (eventueel als by-pass). Maar ook at-line biedt de sensor uitkomst voor uw routine controle.

Neem contact op met onze product managers voor het meten van vocht in zetmeelderivaten

Vele zetmeelproducenten maken reeds gebruik van de microgolfresonantie analyzers van TEWS. Wanneer het gaat om de vervaardiging van zetmeelderivaten kan het zijn dan u gebaat bent bij een andere techniek. Inventech heeft in deze sector zeer veel expertise en ervaring opgedaan in de 19 jaar dat wij reeds actief zijn. Onze Product Managers kunnen u adviseren over de juiste vochtmeting voor uw applicatie. 

 

Neem daarvoor vandaag nog contact op met Product Manager Kees van der Sar.
Neem vandaag nog contact met ons op

Zeer snelle vochtmeting in zetmeel en zetmeelderivaten

Inventech - dé specialist in analyse-instrumenten voor het meten van vocht