Inventech Menu
Dutch

Programmeerbare spectrofotometrische sensor voor real-time metingen

ITPhotonics

ITPhotonics ontwikkelt spectrofotometers onder de merknaam Polispec. De Polispec analyzers zorgen voor snelle, niet-destructieve metingen en zijn zowel draagbaar als in-line verkrijgbaar. ITPhotonics onderscheidt zich van andere aanbieders door een groot aanbod van kant-en-klare kalibratiecurves voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Polispec VIS-NIT is een zeer robuuste spectrofotometrische sensor die via glasvezel wordt aangesloten op verschillende meetsondes en lichtbronnen. Dankzij het zeer compacte formaat kan de Polispec VIS-NIT eenvoudig worden geïntegreerd op elk gewenst punt van de productielijn. Ook is het systeem uitgerust met twee programmeerbare signalen, zodat snel geschakeld kan worden tussen twee processen waarvan de werkdynamiek heel verschillend is.   

Belangrijkste voordelen

Behuizing van geanodiseerd aluminium
Bescherming in verschillende niveaus tegen stof en vloeistoffen
Efficiënt schakelen tussen verschillende processen
Beschikbaar in spectrale bereiken tussen 340 en 1100 nm
Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Polyspec VIS-NIT? Download dan hier de facsheet of neem contact op met Kees van der Sar voor de complete brochure en/of meer informatie. 

Direct informatie ontvangen
NIR Masterclass Voeding

Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om de samenstelling van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van voedingsproducten op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Naast een weergave van de samenstelling (eiwitten, vetten, koolhydraten, vocht) wordt NIR ook gebruikt worden om complexe kwaliteitseigenschappen zoals textuur en sensorische eigenschappen te kunnen garanderen. Detectie van fraude, waaronder de toevoeging van minderwaardige in

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.