Inventech Menu
Dutch
fluidbeddryer.jpg

Voordelen geautomatiseerd meten van vocht in melkpoeder

De meest gangbare methode om melkpoeder te produceren is door sproeidroging. Het meten van het vochtgehalte in melkpoeder met behulp van de microgolfresonantie methode van TEWS Elektronik levert waardevolle informatie op om het droogproces bij sproeidroging real-time te optimaliseren. In vergelijking met een in-line NIR meting is de microgolfresonantie methode veel stabieler en robuuster. Overigens is NIR voor het lab wel heel geschikt. 

Consistente kwaliteit en een veilig en efficiënt proces van uw melkpoederproducten kan worden bereikt door elke stap van het proces te monitoren; denk daarbij naast het meten van vocht in melkpoeder ook aan continue en real-time meting van viscositeit, stofbeheersing en meting van deeltjesgrootte

 

 

melkproductie.jpg

Inventech Benelux; uw partner voor het meten van vocht in melkpoeder

Inventech Benelux is sinds 2001 actief als professionele leverancier van een scala aan geavanceerde analyse-, meet- en testapparatuur en conditioneringssystemen. Met ons assortiment, complementerende service en expertise, leggen wij de nadruk op de volledige ontzorging van onze klanten rondom meetprocessen. We adviseren, verlenen service en voeren kalibratie- en onderhoudswerkzaamheden uit van procesanalyse- en analytische instrumenten.

Afbeelding door macrovector op Freepik

mw4260mw4270.png

Ontdek de mogelijkheden van het meten van vocht in melkpoeder

Onze specialisten informeren en adviseren u graag over het meten van vocht in melkpoeder. 

Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op voor het meten van vocht in melkpoeder.
Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Alles weten over het meten van vocht in melkpoeder?

Wij informeren u graag!