Inventech Menu
Dutch

Lichte spectrofotometer voor draagbare en at-line toepassingen

ITPhotonics

ITPhotonics ontwikkelt spectrofotometers onder de merknaam Polispec. De Polispec analyzers zorgen voor snelle, niet-destructieve metingen en zijn zowel draagbaar als in-line verkrijgbaar. ITPhotonics onderscheidt zich van andere aanbieders door een groot aanbod van kant-en-klare kalibratiecurves voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Polispec LITE is de meest compacte reflectiespectrofotometer uit de serie; ontworpen voor zowel draagbaar gebruik als in-proces installatie. Polispec LITE is verkrijgbaar in verschillende spectrale configuraties tussen 400 en 1100 nm en bijzonder geschikt voor de analyse van poeders en vloeistoffen.  

Belangrijkste voordelen

400 – 1100 nm
Eenvoudige en intuïtieve software interface
Compatibel met verschillende kalibratiesuites
Behuizing van geanodiseerd aluminium
Bij draagbare configuratie te bedienen door twee knoppen op de body
Meer informatie

Download hier de factsheet van de Polispec LITE. Wilt u direct een brochure ontvangen met een overzicht van alle spectrofotometers? Stuurt u dan een berichtje naar info@inventech.nl. 

Direct informatie ontvangen
NIR masterclass diervoeders

Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van diervoeders op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Typische NIR-analyses in diervoeding zijn vocht, ruw vet, ruw eiwit, ruw as, ruwe celstof en droge stof. In dit webinar krijgt u de handvatten om een juiste keuze te maken voor het soort NIR-instrument.

NIR Masterclass Voeding

Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om de samenstelling van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van voedingsproducten op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Naast een weergave van de samenstelling (eiwitten, vetten, koolhydraten, vocht) wordt NIR ook gebruikt worden om complexe kwaliteitseigenschappen zoals textuur en sensorische eigenschappen te kunnen garanderen. Detectie van fraude, waaronder de toevoeging van minderwaardige in

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.