Inventech Menu
Dutch

Vochtanalyse op elke plek

TEWS Elektronik

Een snelle en accurate analyse van het vochtgehalte in een product levert op vele vlakken winst op. Met de gepatenteerde microgolf resonantie techniek van TEWS Elektronik meet u het vochtgehalte in uw product onafhankelijk van afmeting, kleur, (bulk)dichtheid en massa.

De unieke sensor meet het vocht in vaste stoffen zowel aan de oppervlakte als in de kern van het product. Doordat verandering van kleur, dichtheid en massa van het product geen invloed hebben op de meting is het resultaat betrouwbaar en nauwkeurig. De lichtgewicht draagbare instrumenten geven u toegang tot een snelle en accurate vochtanalyse op iedere gewenste plek. En de laboratorium analyzers maken vochtanalyse voor bijvoorbeeld kwaliteitscontrole snel en toegankelijk voor uiteenlopende applicaties.

Belangrijkste voordelen

Meet onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa
Meting aan de oppervlakte en in de kern
Hoge nauwkeurigheid
Snelle en betrouwbare meting
Meer informatie

De mogelijkheden en applicaties van de TEWS vochtsensoren, voor zowel laboratorium- als procesanalyse, zijn talrijk. Download hier de brochure met een compleet overzicht van de diverse mogelijkheden van vochtanalyse met de unieke sersoren van TEWS.

Direct informatie ontvangen
Hand-held moisture measurement

Met de MW1100 van TEWS is een snelle vochtanalyse op elke plek mogelijk. De compacte en lichtgewicht draagbare analyser meet eenvoudig het vochtpercentage in uw grondstof of (eind)product. De flexibele analyser neemt u eenvoudig mee naar de opslagruimte, productieomgeving en andere locaties.

Vocht meten in zaden

Tijdens dit webinar maakt u kennis met de grote voordelen van de microgolfresonantie methode voor lab en proces. Verschillende instrumenten, sondes en installatiemogelijkheden worden toegelicht specifiek voor producenten van zaden.

Vocht meten in food

In dit webinar geven wij u meer inzicht in de voordelen van verschillende vochtmeetinstrumenten én hoort u wat het uw organisatie kan opleveren.

Ontdek de verborgen waarde in uw productieproces

In dit webinar laten we zien hoe de laatste technologische innovaties op het gebied van geautomatiseerde real time vochtmetingen u in staat stellen om uw productieproces te verbeteren in samenwerking met Innius (onderdeel van de Van Mourik Groep). Zij leveren software om data te verrijken en toegankelijker te maken. U bespaart energie, voorkomt rework en scrap en verhoogt de kwaliteit. Bekijk de video voor meer marge maximalisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.