Inventech Menu
Dutch

Filtratie

Overig

Om apparatuur en gevoelige (analyse)instrumenten te beschermen tegen vuil, water en olie leveren wij producten voor perslucht-, gas- en vloeistoffiltratie. Onze filters van het merk Parker Balston verwijderen verontreinigingen met een efficiëntie van 99,99% voor deeltjes en druppeltjes van 0,01 micron.

Persluchtfilters

Coalescing persluchtfilters beschermen uw apparatuur en kwetsbare instrumenten tegen vuil, water en olie die u meestal aantreft in perslucht. Vloeistof wordt zo snel van het filterpatroon naar een automatische afvoer geleid als deze het filter binnentreedt. Hierdoor verwijdert het filter continu verontreinigingen zonder verlies van efficiëntie of doorstromingscapaciteit.

Gas- en vloeistoffilters

Gas- en vloeistoffilters beschermen analysatoren tegen monsterverontreiniging door vaste en vloeibare onzuiverheden uit gassen én vaste stoffen en gasbellen uit vloeibare stoffen te verwijderen. Onze filters zijn inert voor bijna elk gas of vloeistof.

Om te voldoen aan de extreem brede reeks vereisten voor filters voor analysemonsters, levert Inventech een complete lijn filterbehuizingen in roestvrij staal, polypropyleen en andere corrosiebestendige materialen, evenals een keuze aan uiterst efficiënte filterelementen.

 

Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen